Industri och produktionsmedarbetare

Industri och produktionsmedarbetare

Lediga jobb inom industri och produktion i Halmstad med omnejd

Vill du ha varierande och spännande arbetsdagar? Just nu söker vi flera positiva och engagerade personer som kan gå in i rollen hos vår kund i industri- och produktionsbranschen. Som konsult har du möjlighet att göra tydlig nytta på olika typer av arbetsplatser. Sök redan idag!

Vem söker vi?

Vi söker framförallt dig som är en positiv och engagerad person som motiveras av att få lära dig nya saker och att få ta eget ansvar. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av industri och/eller produktion, men det här är inget krav. Utöver det är det en stor fördel om du har truckkort och har traverskort.

Arbetsuppgifter

Som medarbetare hos oss kommer du att arbeta med tiex maskinövervakning och truckkörning samt paketering. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper.

I jobbet ingår till exempel att

Utföra manuellt arbete
Övervaka maskiner
Köra truck.
God förmåga i svenska i tal och skrift

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltid - Både dagtid och skift förekommer - Halmstad med omnejd

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 22 aug 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.