Flerop-operatör till kund i Halmstad

Flerop-operatör till kund i Halmstad

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med fleroperationsmaskin där du med noggrannhet förbereder och övervakar den maskin du ansvarar för, för att sedan kontrollera att utfört arbete lever upp till kvalitetskraven. Genom bra samarbete hjälps du och dina kollegor åt så att kunderna får sina produkter på utsatt tid.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Mäta och bedöma tillverkade produkters kvalitet enligt dokumenterade krav - både okulärt och med mätinstrument.
  • Förbereda och rigga maskin/jobb efter ställblad.
  • Byta verktyg och bedöma deras kondition.
  • Fylla på material, skärvätska med mera i maskin och övrigt operatörsunderhåll.
  • Ritningsläsning.
  • Styck- och ställtidsåterrapportering.
  • Avvikelsehantering
Formell kompetens

B-körkort.
Relevant utbildning inom CNC/Verkstadsteknik.
Goda kunskaper i svenska språket, såväl tal som skrift.

Din bakgrund

Vi söker dig som har utbildning och erfarenhet inom CNC-området. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och är duktig på olika mättekniker. Meriterande om du har god erfarenhet av flerop, borr, fräs och gängning av metallkomponenter.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du som söker är en energisk och engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. Som person är du framåt och du skall kunna arbeta båda självständigt och i team. Vi söker dig som är driven och tycker om nya utmaningar. Du kommer att få möjligheten att utvecklas inom CNC så arbetet passar dig som är nyfiken och lättlärd.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/ Heltid, dagtid/Halmstad

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare/konsultchef Shkodran 0722-541350 eller shkodran.zejneli@lernia.se

Varmt välkommen med Din ansökan!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 4 juni 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia Bemanning fortsätter att växa och nu söker vi flerops-operatör för kunds räkning. Arbetet är på heltid och du kommer att bli anställd av Lernia, men uthyrd som konsult till vår kund. Det finns mycket goda förutsättningar att övergå till kund efter bemanningsuppdraget. Kundföretaget ligger i Halmstad.