Fingerfärdiga studenter för montering

Fingerfärdiga studenter för montering

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av test, slutmontering och pack av produkter ut mot kund/lager

Vi ser gärna att du läst el på minst gymnasienivå.
B-körkort är meriterande.
Goda kunskaper i svenska och engelska.

Din bakgrund

Vi söker dig som studerar och har relevant utbildning eller som arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Du har monterat och lödat samt är noggrann och alltid mån om att lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. Har du ett intresse av att meka på din fritid ser vi detta som ett plus.

Personliga egenskaper

Hög arbetsmoral, flexibilitet och punktlighet är egenskaper vi värdesätter hos dig. Som person är du självgående och initiativrik och tycker om att jobba självständigt såväl som i grupp. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse och är öppen och nyfiken på att lära dig ännu mer! Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Extra arbete/Dagtid/Halmstad

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 12 dec 2020 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nu söker vi dig som vill arbeta extra!
Att arbeta som uthyrd konsult hos våra kunder ställer höga krav på kvalitet och noggrannhet. Arbetsuppgifterna som elmontör/lödare består främst i att montera och löda.

Låter detta arbete intressant för dig? Vänta inte med din ansökan utan sök i så fall nu!