CNC-operatör

CNC-operatör

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med CNC-styrda fleropsmaskiner där du med noggrannhet förbereder och övervakar den maskin du ansvarar för, för att sedan kontrollera att utfört arbete lever upp till kvalitetskraven. Genom bra samarbete hjälps du och dina kollegor åt för att kunderna ska få sina produkter på utsatt tid.
  • Rigga maskinen
  • Genomföra korrigerar i styrsystemet
  • Övervaka maskinen
  • Skärande bearbetning
Formell kompetens

Utbildning och erfarenhet inom CNC.
B-körkort samt tillgång till bil.
Goda kunskaper i svenska språket, såväl tal som skrift.
Meriterande med grönt certifikat, truck- och traverskort.

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör och känner dig trygg i yrket.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är noggrann och motiveras av att arbeta med kvalitét. Du kommer att få möjligheten att utvecklas inom CNC så arbetet passar dig som är nyfiken och lättlärd. Som person är du framåt och du ska kunna arbeta både självständigt och i team. För att passa in på denna tjänst behöver du vara flexibel, ansvarstagande och ha hög arbetsmoral. Vi söker dig som är lösningsfokuserad och har ett trevligt bemötande av medarbetare.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/ Heltid, dagtid/ Halmstad

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så skicka in din ansökan snarast.

Varmt välkommen med Din ansökan!

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Har du erfarenhet inom CNC och söker nya spännande utvecklingsmöjligheter? Då ska du söka till oss! Lernia Bemanning fortsätter att växa och nu söker vi en CNC-operatör för uppdrag hos en av våra kunder. Arbetet är på heltid och du kommer att bli anställd av Lernia, men uthyrd som konsult till vår kund. Kundföretaget ligger i Halmstad.