Är du student och vill jobba 2-3 dagar i veckan? Nu har vi på Lernia möjligheten för dig!

Är du student och vill jobba 2-3 dagar i veckan? Nu har vi på Lernia möjligheten för dig!

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kan variera inom lager och industri.

B-körkort samt tillgång till bil, truckkort eller traverskort är meriterande

Goda kunskaper i svenska och engelska.

Personliga egenskaper

Hög arbetsmoral, flexibilitet och punktlighet är egenskaper vi värdesätter hos dig. Som person är du självgående och initiativrik och tycker om att jobba självständigt såväl som i grupp. Arbetet kan ibland vara tungt varpå det är viktigt att du är i god fysisk form. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Extra arbete/Halmstad

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 24 apr 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nu söker vi dig som vill arbeta extra! Studerar du eller har du kanske en annan sysselsättning på 50 % och vill bli en del av oss på Lernia? Nu finns chansen att jobba extra hos oss så skicka in din ansökan redan idag!