Supply Quality Engineer för uppdrag i Halmstad

Supply Quality Engineer för uppdrag i Halmstad

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Vi söker en Supply Quality Engineer för 6 månaders konsultuppdrag i Halmstadsregionen. Är du redo att arbeta i ett globalt och passionerat team med leverantörens kvalitetssäkring i fokus? Då ska du läsa vidare.

Rollen
I rollen kommer du att vara en del av en Sourcing Organisation som ansvarar för alla aktiviteter rörande förbättring av leverantörsbas samt produktkvalitet. I rollen kommer du att arbeta med leverantörsrevisioner och kvalitetssäkring. Även med leverantörsval och utvärdering. Leverantörsbasen finns delvis i Sverige men också globalt. Rollen kräver därför resor inom och utanför Sverige.

Arbetsuppgifter
  • Leverantörsrevisioner och kvalitetssäkringsverksamheter med proaktiv utvärdering, granskning och uppföljande åtgärder
  • Leverantörsval och utvärdering. Bidra till globala (åter) inköpsbeslut för att säkerställa att leverantörsbasen uppfyller grundläggande krav på kvalitetsstyrningssystem
  • Leverantörsrelationshantering. Fungera som kvalitetsgränssnitt och funktionell ägare för leverantörspartnerskap (Q-kvalitet, D-leverans, C-kommersiell, P-produktutveckling)
  • Arbeta i nära samarbete med avdelningarna för R & D och strategiskt inköp för att säkerställa att bra kvalitetsspecifikationer tillhandahålls leverantörer
Din bakgrund
För att bli aktuell för uppdraget vill vi att du har minst 5 års erfarenhet från SQA gärna med maskinteknisk bakgrund. Det krävs också kunskap om integrerade hanteringssystem som ISO 9001 och ISO 13485. Du måste också ha universitets- eller högskoleexamen gärna med inriktning mot mekanik eller industriell ekonomi eller liknande erfarenhet.

Du har en gedigen kunskap om moderna produktionsfilosofier har erfarenhet av FMEA, Control Plan, AQP, PPAP analys och andra kvalitetsprocedurer. Viktigt är också att du har förståelse för ritningar och specifikationer relaterad till mekanisk konstruktion och produktion.

Du är en problemlösare och en strukturerad person med analytiskt tillvägagångssätt, kommersiell med hög medvetenhet om kvalitet. Du kan arbeta individuellt såväl som inom ett globalt team med hög prestation och leveransförmåga.

Tjänsten ställer krav på kunskaper i engelska, både i skriftlig och muntlig form, ytterligare språkkunskaper anses meriterande.

Ansökan
Hantering av ansökningar sker löpande varför tillsättning kan ske tidigare än sista ansökningsdag. Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida på: https://valueone.se/aktuella-jobb/ Sista ansökningsdag är 25 oktober 2019. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark, 070-786 80 99.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (9 dagar kvar)