Besiktningsingenjör inom Tryck till Halmstad

Besiktningsingenjör inom Tryck till Halmstad

Motiveras du av ett varierande och lösningsorienterat arbete med säkerhet i fokus? Hos oss på Kiwa Inspecta är du en vardagshjälte som ser till att våra kunder och privatpersoner kan känna sig säkra ute i samhället! Bli en del av Kiwa-gemenskapen och tillsammans leder vi TIC-branschen mot nya höjder!

Om jobbet
Vi söker en ny besiktningsingenjör inom Tryck till vårt team i Halmstad. Genom teknisk kontroll av trycksatta anordningar såsom pannor, rörledningar, kylanläggningar och tryckkärl ökar du säkerheten för våra kunder. Hos oss får du frihet, du kommer nämligen ges stor möjlighet att planera och lägga upp dina egna dagar. Arbetet är omväxlande där du kanske ena stunden kontrollerar en mindre tryckkokare i en skolmatsal för att nästa morgon ta dig an en hel anläggning. Utöver tekniska kontroller hjälper vi våra kunder med exempelvis tillhörande riskbedömningar och annan dokumentation. Du arbetar självständigt ute hos våra kunder som t ex finns inom process-, kraftvärme-, tillverknings-, samt papper och massa-industrin.

Vad vi erbjuder dig
Kiwa Inspecta är idag ett av de mest framgångsrika företagen inom TIC-branschen. Det är vi tack vare våra anställda och deras kompetens som vi ständigt går framåt i vår utveckling. Just därför är det extra viktigt för oss att du aldrig slutar utvecklas och får den kompetensutveckling du behöver. Genom ditt dagliga arbete, intressanta projekt och utbildning kommer du och dina kompetenser ständigt att vässas.

Arbetet är förvisso självständigt men att känna sig som en i gänget är minst lika viktigt. Hos oss blir du en del i vår Kiwa-gemenskap med härliga kollegor och duktiga ledare. Vill du arbeta på ett företag som utmanar och uppmuntrar dig att bli bättre, där din idé kan bli verkligen, oavsett position, då har du kommit rätt.

Vi söker dig som är/har
Är du en tekniskt intresserad problemlösare som dessutom är kommunikativ och ansvarstagande? Gillar du att ta dig an utmaningar och utvecklas? Då är Kiwa en arbetsplats för dig!

Vad vi hoppas att du har:
  • Teknisk gymnasieutbildning alternativt högskoleingenjör, sjöingenjör eller motsvarande
  • Processkännedom eller driftteknisk bakgrund inom kylteknik, energi, skogsindustri eller processindustri
  • Intresse för maskiner och människor
  • B-Körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som skrift
  • Meriterande är erfarenhet av arbete på värmeverk
För oss är din personlighet viktig! Vi söker dig som är ansvarstagande, social och utåtriktad. Du uppskattar variation och har förmåga att självständigt planera och driva ditt eget arbete framåt. Vi vill också att du är kommunikativ, öppen och har lätt för att anpassa ditt arbete i olika typer av miljöer. Nyutexad sjöingenjör eller gammal i gemet och expert på besiktningar? Ingen fara, vi anpassar introduktionen och lägger upp en personlig plan för hur du på bästa sätt ska komma in i ditt arbete.

Så här söker du
Ansök genom att klicka på "sök den här tjänsten".
Ansökningar och intervjuer sker löpande.
Vid frågor kontakta enhetschef, Lisa Larson, på tlf: 010-4793894

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför den här rekryteringen har vi noga övervägt våra annonseringsvägar och vill därför undanbe oss kontakt med rekryterings- och annonsförsäljare.
Mer info
Kontaktperson Lisa Larson
Telefon 010-4793894
Område Halmstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.kiwa.com/se/sv/
Sista ansökningsdag 22 dec 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kiwa Inspecta är en internationell leverantör av tjänster inom besiktning, provning, certifiering, teknisk konsultation och utbildning. Vår storlek, stabilitet och globala bredd gör att vi skapar långsiktiga kundrelationer, levererar hög service och alltid sätter säkerhet i första rummet. Vi är ca 750 kompetenta medarbetare i Sverige som dagligen arbetar med att skapa säkerhet, trygghet och hållbar utveckling. Tillsammans skapar vi Trust, Quality & Progress!