Administratörer till KS Projekt AB

Administratörer till KS Projekt AB

Karlsson & Svensson Projekt AB behöver nu stärka upp sitt team med två stycken administratörer till kontoret i Halmstad. Har du tidigare erfarenhet som administratör och/eller kundtjänstmedarbetare? Vill du jobba i en bred, varierande roll? Känner du igen dig som flexibel och ansvarstagande? Läs då mer om tjänsten!

Om tjänsten
Som administratör hos KS Projekt i Halmstad har du en viktig nyckelroll för verksamheten. Du kommer att vara en del av ett team tillsammans med dina kollegor. I rollen som administratör kommer du att stärka upp kundsupport, order och inköp och kommer att arbeta i nära kontakt med såväl externa kontakter samt interna. Kontakt sker främst via telefon och mail.
Arbetet är förlagt på dagtid, måndag-fredag.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär:
  • Hantera kund- och inköpsorder, orderbekräftelser, leveransbevakning.
  • Hantera och administrerar företagets web-shop vilket även innefattar att hålla kundspecifika web-shoppar uppdaterade.
  • Nära kontakt med kunder, leverantörer, projektledare, lager och logistik gällande leveranser, inköp, reklamationer och planering.
  • Fakturering och leverantörsfakturahantering.
  • Administrativ support.
Om dig
Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av orderhantering och/ eller kundsupport. Du har god erfarenhet av olika affärssystem samt Officepaketet och tar dig an nya system med stor nyfikenhet. Du har en positiv och optimistisk grundsyn där du ser lösningar istället för problem.
Som person är du initiativ- och ansvarstagande, serviceinriktad, prestigelös och flexibel. Att arbeta i en roll där du har mycket kontakt med människor är en roll du trivs i. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.
Har du tidigare erfarenhet av enklare ekonomiuppgifter och fakturahantering är detta meriterande.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om KS projekt
Karlsson & Svensson Projekt AB bildades 1999 och är ett företag som är specialiserat på projektledning, design och inredningskoncept. Typiska kunder är exklusiva modebutiker, flaggskepps butiker, butikskedjor och andra offentliga miljöer. Vi är ett 15 tal medarbetare med egen produktion i Polen och tillsammans med våra partners och breda nätverk inom design/arkitektur, produktion, byggnation och installation är vi ett av de marknadsledande företagen inom vår bransch.
Karlsson och Svensson Projekt AB är en del av NorcoSpectra koncernen med huvudkontor i Stockholm. Koncernen finns representerad i Sverige, Norge och Polen. Karlsson & Svensson Projekt AB omsätter idag ca 200 miljoner kronor.

Om anställningen
Tjänsten är till att börja med ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Uppdraget är löpande och det finns stor möjlighet till anställning direkt hos kunden. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Bifoga CV och personligt brev.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Lisa Åberg via lisa.aberg@adecco.se eller 0736-847663

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Lisa Åberg
Telefon 0736847663
Område Halmstad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 21 juli 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.