Säljare/dokumenterare till Kvdpro, Halland och Kronobergs län

Säljare/dokumenterare till Kvdpro, Halland och Kronobergs län

Som ett steg i vår expansion söker vi nu en ny kombinerad säljare/dokumenterare till Kvdpro i området; Halland & Kronobergs län.

Har du erfarenhet av försäljning och intresse av saker som låter, rör sig och luktar diesel? Då vill vi ha in din ansökan nu!

OM OSS...

Kvdpro är med auktionssidan kvdpro.com en av Nordens största marknadsplatser för tunga fordon och maskiner. Vi hjälper årligen tusentals köpare och säljare att göra trygga affärer inom det tunga segmentet. De som säljer via oss finns i Sverige men våra köpare finns över hela världen. Kvdpro är en del av KVD-koncernen. I koncernen ingår också kvdbil.se, Nordens största auktionssida för begagnade bilar, där det årligen görs mer än 26 000 trygga bilaffärer, samt Sveriges ledande bilvärderingsbolag Bilpriser, med värderingsportalen bilpriser.se.

SOM SÄLJARE/DOKUMENTERARE...

..kommer ditt främsta arbetsredskap vara din telefon, din tjänstebil samt din vinnande personlighet.

Du kommer att stiga in i en roll där du som kundansvarig huvudsakligen kommer att bearbeta nya kunder via besök och telefon samt utföra dokumentationer i ditt distrikt. Att utföra en dokumentation innebär att du tillsammans med kund går igenom den för objektet specifika testmallen och dokumenterar ner fakta. I samband med detta tar du bilder/filmar objektet för att sedan lämna över denna information till ansvarig på bolaget. Merparten av alla dokumentationer sker på plats hos kund

Målgruppen du bearbetar är främst företag inom entreprenad, åkeri, transport, jordbruk & bygg/anläggning. Du ansvarar för att se till att få in objekt till försäljning och för att utveckla fina kundrelationer samt skapa informativa och korrekta dokumentationer.

Du samarbetar nära ett team bestående av innesäljare, säljkoordinatorer, övriga säljare samt försäljningschef.

VI SÖKER DIG SOM...

...har viljan och drivet! Försäljning är helt enkelt en naturlig del av dig. Du är en lagspelare och tävlingsmänniska i en och samma person, har en hög arbetsmoral, klarar av att arbeta strukturerat, har ett huvud fullt av idéer samt en själ som brinner för affärer.

Du behöver ha viss teknisk kompetens och det är ett stort plus om du har kunskap om tunga fordon och eller maskiner. Likaså behöver du kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska samt inneha B-körkort

VI SÄTTER STORT VÄRDE PÅ..

...dina personliga egenskaper i den här rekryteringsprocessen. Det är viktigt att du passar bra in i vårt gäng och visar stort engagemang för våra kunder. Särskilt viktigt är det att du har rätt inställning och har förmåga att ta beslut och samarbeta med kunder och kollegor. Hellre ett skratt förmycket än inget skratt alls..

VARFÖR KVDPRO?

På KVD förenas vi av våra gemensamma värderingar; Nytänkande, Omtänksamma, Drivande och Enkla. Vi hjälper varandra. Tillsammans är vi snabbare, starkare och bättre. Vi ser till vad som är bäst för våra kollegor och våra kunder. Vi strävar efter att vara lite bättre idag än vad vi var igår, men inte lika bra som imorgon! Alla på KVD är lika viktiga. Därför lyssnar vi på varandra och vet att en god idé är en god idé oavsett vem som levererar den.

I denna roll blir ingen arbetsdag den andra lik. Det är ett självständigt, utvecklande och omväxlande arbete med frihet under ansvar. Du ges möjlighet att möta fantastiska människor och har stor möjlighet att påverka planeringen av din dag.

Vi har ett bra kollektivavtal, ett schyst förmånspaket och titt som tätt bjuds det på olika personalevenemang. I denna tjänst kommer du även bli erbjuden tjänstebil.

ÖVRIGT

Vårt huvudkontor ligger i Göteborg men tjänsten utgår från ditt hem i antingen Halland eller Kronobergs län. Gärna från södra delen av något av dessa län, såsom t.ex. Halmstad, Laholm, Markaryd eller Älmhult.

Tjänsten är en anställning på heltid. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Låter det som ett jobb för dig? Vi arbetar med löpande urval, sök därför redan idag!

Vid frågor om tjänsten, kontakta försäljningschef Anna Lycke på anna.lycke@kvdpro.com alt 010 -165 14 11

Läs mer om Kvdpro på kvdpro.com

I den här annonseringen har vi valt rekryterings- och annonseringsvägar. Vi tackar därför vänligen men bestämt nej till kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.
Mer info
Kontaktperson Anna Lycke
Telefon 010 -165 14 11
Område Halmstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Försäljning, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://kvdpro.com
Sista ansökningsdag 10 okt 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KVD är inne i en spännande tillväxtfas och vi söker ständigt nya medarbetare. Vi är idag 175 anställda och ser fram emot att bli många fler.