Lager- och Logistikchef till KS projekt i Halmstad

Lager- och Logistikchef till KS projekt i Halmstad

En tjänst där du får jobba i stort och smått med både logistik, lager, team och välkända kunder.
Din arbetsplats blir vårt nya och fräscha lager i Halmstad där ett härligt gäng tar hand om dig.
Vi söker dig med erfarenhet från lager och logistik med huvudet på skaft och en social fingertoppskänsla.

Om vår kund

KS Projekt bildades 1999 och är ett företag som är specialiserat på projektledning, design och inredningskoncept. Typiska kunder är exklusiva modebutiker, flaggskeppsbutiker och andra offentliga miljöer. Vi på KS Projekt är ett 15-tal medarbetare. Tillsammans med våra partners och breda nätverk inom design/arkitektur, produktion, byggnation och installation är vi ett av de marknadsledande företagen inom vår bransch. Karlsson och Svensson Projekt AB är en del av NorcoSpectra koncernen med huvudkontor i Stockholm. Koncernen finns representerad i Sverige, Norge och Polen. KS Projekt omsätter idag ca 200 miljoner kronor.

Dina arbetsuppgifter

Som Lager & Logistikchef är du ansvarig för logistiken och lagret på Karlsson och Svensson Projekt AB. Till din hjälp finns tre lagermedarbetare som du har personalansvar över. Tjänsten innebär bland annat arbete med planering av logistikflödet, så som ut -och inleverans, transportbokning och förhandling av transportavtal. Du har i rollen direktkontakt med speditörer.

Tillsammans med din personal på lagret planerar du även lastning och lossning av gods, organiserar leveranser av våra produkter till mottagande part. Du upprättar leveransplaner för kund samt ansvarar för tullhantering osv.
Din uppgift blir att utveckla funktionen och arbeta för att effektivisera logistikarbetet, öka servicegraden och sänka kostnader rörande lager och frakter.

Du blir en del av företagets ledningsgrupp och rapporterar direkt till företagets VD.

Din profil

Vi söker dig som har relevant utbildning och tidigare erfarenheter av liknande arbetsuppgifter. För att lyckas i tjänsten är du ansvarsfull, noggrann och flexibel. Vidare är du en person som jobbar självständigt, tar egna initiativ, är positiv och lösningsfokuserad. Vi ser gärna att du har intresse för att arbeta med förbättringsarbete, har förmågan att skapa effektiva rutiner genom att etablera processer och standardisera flöden. Du har en bra samarbetsförmåga samtidigt som du har lätt för att arbeta självständigt och trivs med att arbeta under tidspress vissa perioder. Arbetet är både av strategisk och operativ natur. Du bör därför vara intresserad av att arbeta nära företagets övriga funktioner för att bidra till helheten. Utöver detta vill vi att du har goda kunskaper inom Excel och ser gärna att du tidigare arbetat med affärssystemet Visma, svenska och engelska i tal och skrift hanterar du utan hinder.

Sökord

logistik lager lagerchef lageransvarig logistiker
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.