Extra personal

Extra personal

Till våren går vi in i högsäsong och vi är därför på jakt efter säsongsarbetare som är av det rätta virket. I varuhuset är det fullt upp och tempot är högt och vi söker efter dig som vill kliva in och ta ansvar för att vi fortsätter att leverera produkter och kundbemötande i absolut världsklass.

Som medarbetare hos oss kommer du vara vårt ansikte utåt och alltid erbjuda bästa möjliga kundservice. Vi ska vara det naturliga valet för alla som vill köpa byggvaror, båda för privatkund och företagskund.

Arbetsuppgifter & Ansvar

Arbetsuppgifterna kommer att variera, beroende på vilken avdelning du kommer att jobba på. Vi söker medarbetare till vår kassa samt säljare både inne i varuhuset och ute på brädgården. Oavsett vart du kommer jobba så kommer du ansvara för att alla kunder lämnar varuhuset nöjda, att ge korrekt information till kunderna samt att arbeta för den bästa arbetsmiljön i varuhuset.

Kassapersonal

Som kassapersonal kommer dina främsta arbetsuppgifter vara att bemanna kassan i varuhuset samt sedvanligt kassa arbete.

Säljare inne och ute

Som säljare kommer dina främsta arbetsuppgifter vara försäljning inne i varuhuset eller ute på byggården, varuexponering och kassajobb.

Som medarbetare lever och förmedlar du våra värderingar, policys, riktlinjer samt vår vision.

Din profil

Vi ser att du har en gymnasieutbildning, goda grundläggande matematiska kunskaper och datorvana, det är meriterat om du har SAP-kunskaper. Har du kunskap om bygghandeln och byggmaterial så ser vi det som mycket meriterande. Våra kunder ställer höga krav på oss och då är en god produktkunskap avgörande. Du behärskar svenska i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska.

Kassamedarbetare - Här önskar vi att du har kassavana och erfarenhet från försäljning.

Säljare - Här önskar vi att du har erfarenhet från försäljning samt kassavana. Har du truckkort så ser vi det som meriterande.

Tempot är högt i varuhuset vilket gör att du behöver kunna utföra arbetet snabbt och effektivt men samtidigt noggrant. För att lyckas i båda rollerna bör du vara en person med stort driv som är flexibel, kommunikativ och utåtriktad. Du brinner för ditt jobb och du är lyhörd, nyfiken och samarbetar gärna med andra. Du måste ha enkelt att lära dig nya uppgifter och kunna finna ett strukturerat arbetssätt i en tumultartad och händelserik miljö.

Du har mottot att ingenting är omöjligt. Om du står för viljan och förmågan, så står vi för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid.

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansökan ska innehålla CV och personligt brev, söker du en specifik roll skriv det i din ansökan. K-rauta tillämpar bakgrundskontroller och personlighetstester som urvalskriterier i alla rekryteringar.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Har du frågor kring tjänsten kontakta då gärna vår varuhuschef, Daniel Harryson, på mailadress vhc21@k-rauta.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

K-rauta har idag 19 byggvaruhus i Sverige, från Malmö i söder till Umeå i norr. Med våra rötter i ett land med ett klimat som ställer höga krav så vet vi att kvalitet lönar sig i längden. Därför rustar vi bara med prisvärda produkter. I byggvaruhuset hittar du allt från minsta blomfrö till rejält virke och den service du behöver för att ro ditt projekt i hamn. Oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden så kan du lita på en partner som lever efter att förtroende byggs på sikt. Vi är ett internationellt företag med verksamhet i Norden, Baltikum och Ryssland. I Sverige är vi cirka 900 anställda och omsätter ca 2 miljarder kronor.

Vi arbetar ständigt med att förenkla och förbättra vår verksamhet så att vi kan fokusera på kunden. Vi medarbetare är ”av det rätta virket” för att vi är entreprenörer som tar ansvar och har en passion för det vi gör. Vi håller det vi lovar och lever efter våra kundlöften. Vi är övertygade om att nöjda medarbetare ger nöjda kunder.

Är du en ambitiös och positiv lagspelare som vill vara med på vår resa mot branschens mest nöjda kunder? Då är du
varmt välkommen till oss på K-rauta!