Brädgårdspersonal extra

Brädgårdspersonal extra

Vi söker ambitiösa och positiva lagspelare som vill vara med på vår resa mot branschens mest nöjda kunder.

Ute på vår brädgård är det fullt upp och tempot är högt och vi letar efter extrapersonal som vill kliva in och ta ansvar för att vi fortsätter att leverera produkter och kundbemötande i absoluta världsklass. Vi ska vara det naturliga valet för alla som vill köpa byggvaror, båda för privatkund och företagskund.
Som säljare hos oss kommer du vara vårt ansikte utåt och alltid erbjuda bästa möjliga kundservice.
Mer info
Kontaktperson Mustaf Nikqi
Telefon 070-4556935
Område Halmstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

K-rauta har idag 17 byggvaruhus i Sverige, från Malmö i söder till Umeå i norr. Med våra rötter i ett land med ett klimat som ställer höga krav så vet vi att kvalitet lönar sig i längden. Därför rustar vi bara med prisvärda produkter. I byggvaruhuset hittar du allt från minsta blomfrö till rejält virke och den service du behöver för att ro ditt projekt i hamn. Oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden så kan du lita på en partner som lever efter att förtroende byggs på sikt. Vi är ett internationellt företag med verksamhet i Norden och Baltikum.

Vi arbetar ständigt med att förenkla och förbättra vår verksamhet så att vi kan fokusera på kunden. Vi medarbetare är "av det rätta virket" för att vi är entreprenörer som tar ansvar och har en passion för det vi gör. Vi håller det vi lovar och lever efter våra kundlöften. Vi är övertygade om att nöjda medarbetare ger nöjda kunder.

Är du en ambitiös och positiv lagspelare som vill vara med på vår resa mot branschens mest nöjda kunder? Då är du
varmt välkommen till oss på K-rauta!