Driven säljare

Driven säljare

Nu söker vi en säljare till Jungheinrich i området Halmstad med omnejd.

Är du en säljare med stort eget driv och engagemang? Har du tidigare erfarenhet av ett arbete som fältsäljare i truck- eller logistikbranschen och har haft mycket kontakt med externa kunder är det ett plus men inget krav. Hos Jungheinrich får du möjlighet att utvecklas i rollen som säljare och endast du själv sätter gränserna för hur långt du kan nå!

Intervjuer sker löpande så sök gärna tjänsten redan idag!

Vad kan vi erbjuda
Hos Jungheinrich erbjuds du en attraktiv tjänst som säljare där du ges ansvar för region Halmstad, inklusive ett arbete mot uppsatta mål som sätts tillsammans med försäljningschefen. Du får en gedigen introduktion till företaget, våra produkter och tjänster. Parallellt med introduktionen kommer du växa in i rollen och boka fler och fler möten samt öka din egen försäljning. Utöver en grundlön får du provision på dina sålda och uthyrda produkter vilket skapar stora möjligheter till en brant löneutveckling. Du får även friskvårdsbidrag, tjänstebil och tjänstepension som medarbetare hos Jungheinrich. Utvecklingsmöjligheterna är goda då Jungheinrich är en av världens största leverantörer i branschen och har stor marknadsandel / marknadspotential i Sverige.

Rollen
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av:
  • Försäljning av truckar, service och hyr-lösningar till Jungheinrichs kunder i region Halmstad
  • Bokning av nya möten med både nya och befintliga kunder
  • Att besöka befintliga och nya kunder och genomföra behovsanalys, presentera kundanpassade lösningar, avtalsförhandlingar och avtalsskrivning
  • Marknadsanalys, vilka segment, kunder samt befintliga avtal som löper ut
  • Prospektering
Du kommer i rollen som fältsäljare att rapportera till försäljningschefen.

Rollen innebär också
Du kommer att ingå i ett affärsdrivet team och tillhöra ett företag som har korta beslutsvägar och stor frihet under ansvar. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid som inleds med en provanställning på sex månader. Lönen består av en fast del och en provisionsbaserad del. Du får ett självständigt jobb i ett snabbfotat, internationellt företag med goda möjligheter till personlig och professionell utveckling. Du ingår i ett team av distriktssäljare, och samverkar med bland annat KAM, systemsäljare och eftermarknad. Du utgår från ett av våra kontor eller hemmakontor efter överenskommelse.

Vem är du?
Du är en ambitiös kundorienterad säljare med mycket goda säljresultat. Du har tidigare arbetat som fältsäljare och är van vid att styra över din egen tid, boka egna möten och resa i tjänsten. Du har tidigare arbetat i något CRM-system och är van vid att använda detta i ditt dagliga arbete. Eftersom det är ett arbete som präglas av mycket kontakt med både interna och externa partners behöver du vara en god kommunikatör, både på svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

Ansökan
Planen för tillträde är snarast möjligt.

Ansök snarast genom att klicka ansök nedan i annonsen, bifoga CV, ev. personligt brev och möjligt tillträdesdatum.

Sista ansökningsdag är 28/2-2020, men vi tillämpar löpande urval, vilket kan innebära att vi tillsätter tjänsten före sista ansökningsdag, så ansök snarast möjligt.

Om du har frågor om tjänsten kontakta Joachim Tidebom, Försäljningschef Öst, via +46 (0) 705-899954 eller joacim.tidebom@jungheinrich.se

Om Jungheinrich

Jungheinrich AG är en av världens största leverantörer av truckar, ställage och lagersystem. Den årliga tillverkningen är över 125 000 truckar. Företaget har totalt 18 000 anställda och en omsättning på 4 miljarder Euro. Vårt koncernspråk är engelska.Jungheinrich Svenska AB är helägt av det tyska moderbolaget och har cirka 170 medarbetare samt en omsättning på +500 miljoner kronor.

Huvudkontoret är placerat i Malmö. Vi har filialkontor i Stockholm och Göteborg, samt försäljningskontor i Linköping, Örebro och Sundsvall. Vår verksamhet består av försäljning av nya och begagnade truckar, truckuthyrning, truckservice och reservdelar. Vi erbjuder även kompletta lagerlösningar med ställage och lagersystem. www.jungheinrich.se
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jungheinrich Svenska AB har ca 175 medarbetare och omsätter +500 miljoner kronor. Huvudkontoret finns utanför Malmö och vi har regionkontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Örebro. Våra servicetekniker utgår från sina hem och finns över hela landet - allt för att finnas nära kunderna och snabbt kunna hjälpa dem vid behov.

Moderbolaget, Jungheinrich AG, tillverkar årligen över 125 000 truckar och omsätter 4 miljarder Euro. Med över 18 000 anställda globalt finns goda nya möjligheter till karriärutveckling såväl i det egna landet som internationellt.