Servicetekniker inom styr och regler till Halmstad

Servicetekniker inom styr och regler till Halmstad

Nu växer vi och vill förstärka vårt team med ytterligare servicetekniker

Om Jonicom

Jonicom levererar helhetslösningar inom fastighetsautomation, där målsättningen är att hålla en låg energiförbrukning utan att ge avkall på komforten.
Helhetslösningar innebär utförande- och totalentreprenader, projektering, energioptimering och service. De styrsystemen som vi levererar är bland annat av märkena Saia och Trend.

Jonicom består i dag av ca 25 personer och levererar sina produkter och tjänster till industrier, offentliga byggnader, kommersiella fastigheter samt större bostadsfastigheter.

Jonicom erbjuder en trygg arbetsplats med god gemenskap där vi alltid ställer upp för varandra. Vi anordnar företagsgemensamma event under året, allt för att skapa ökade trivsel.

För oss på Jonicom är teamkänslan helt avgörande. Vi värdesätter dina personliga egenskaper väldigt högt i denna rekrytering.

Du kommer utgå ifrån Halmstad men kontoret ligger i dagsläget i Kungsbacka.

För att trivas i rollen är du en person som gillar att ta eget ansvar, men som också trivs med att jobba tillsammans med ett team.
Du gillar att ha kundkontakt och att skapa relationer. Du känner ett genuint intresse för att leverera god service och att hjälpa kunderna och teamet att utvecklas inom den senaste tekniken/tjänsterna. Förmåga att planera och prioritera är viktigt utifrån att tempot kan vara högt, din närmsta ledare kommer vara till god hjälp där och stötta dig när du räcker ut en hand. Du kommer ingå i ett glatt team.

Vi söker dig som har
  • Några års erfarenhet av arbete i en teknisk roll inom fastighetsautomation, VVS eller el
  • Goda IT/datorkunskaper
  • Körkort
  • Kan kommunicera på både svenska och engelska i både tal och skrift
  • Kunskaper i konfigurering och/eller erfarenhet från arbete med nätverk är önskvärt. Har du dessutom kunskaper och intresse för PLC-programmering är det ett stort plus.

Tveka inte - ansök idag genom att skicka CV samt personligtbrev till linda.weidler@jonicom.se Vi gör löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatumet som är 30/5
2021. Tillträde snarast. För frågor om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Linda Weidler på 0736-404809 eller skicka ett mail till linda.weidler@jonicom.se
Mer info
Kontaktperson Linda Weidler
Telefon 0736404809
Email Mejla Linda Weidler
Område Halmstad
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jonicom.se
Sista ansökningsdag 21 juni 2021 (45 dagar kvar)