Platschef till Gärahovs Bygg AB

Platschef till Gärahovs Bygg AB

Platschef sökes till Gärahovs Bygg AB

Om företaget

Detta trygga och expansiva byggbolag är verksamma inom byggservice, bostäder, moduler, samhällsfastigheter, hyresgästsanpassningar och specialprojekt. Värderingarna för detta bolag utgör den grund som hela verksamheten vilar på, ett ömsesidigt engagemang är en grundsten för ett lyckat resultat. Att tillsammans arbeta mot gemensamt uppsatta mål, menar vår kund, är en källa till energi som driver hela organisationen mot ett lyckat resultat.

Att arbeta hållbart och bidra till att minskad klimatpåverkan genom att använda rätt metoder och material är något som företaget håller vid och skapar på så sätt ett mervärde för alla sina anställda och kunder.

Om tjänsten

Syftet med befattningen är ett övergripande produktionsansvar på byggarbetsplatsen. Tjänsten kräver att du är självgående med kompetens och ansvar för hela produktionsflödet.

Du kommer erhålla ett visst ansvar för ekonomi, organisation/personal, arbetsmiljö, produktion, Inköp, marknad och kvalité.

Vidare är det även ett övergripande ansvar att du upprätthåller en positiv attityd för att underställd personal och underentreprenörer trivs inom bolaget.

Startdatum för tjänsten är omgående, första stationeringen är i Halmstad, uppdraget förväntas pågå till 2023 och berör nybyggnation av lägenheter.

Arbetsuppgifter

Ansvara för att budget på tilldelade konton hålls enligt inköpsplan, kontering och attestering av leverantörsfakturor enlig attestordning och rapportering av ÄTA till projektchef. Vidare ska du se till att utnyttjandet av resurser på arbetsplatsen görs på adekvat vis.

Du kommer att ha ett ansvar som byggarbetsmiljösamordnare, Bas-U, ordning och reda på arbetsplatsen, ansvara för att skyddsronder genomförs och följs upp enligt plan och att introduktioner av nya på arbetsplatsen genomförs.

Vidare är du ansvarig för att arbetsplatsen enligt godkänd projektplan, ansvara för att projektets produktionstidsplan följs och stäms av veckovis, genomföra mötesrutiner enligt projektplan och månadsvis följa och uppdatera nämnd projektplan.

Du kommer bevaka att rätt kvalitet uppnås på projektet och följer företagets avtal, se till att arbetsberedningar genomförs och följs upp enligt egenkontroll och KPI uppföljning till projektchef.

Vem söker vi till denna tjänst?

Du har erfarenhet, förståelse och kompetens inom/för byggprocessen, du är branschutbildad och delar kärnvärderingar med bolaget. Vidare har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och chefskap som listat ovan. Du har goda kunskaper inom byggteknik och produktion men även ett sinne för ekonomi och god planeringsförmåga.

Du har ett inspirerande ledarskap där du involverar dina underställda för att skapa en dynamisk arbetsmiljö och en lagkänsla där ni jobbar för varandra. Du är strategisk och ansvarsfull som individ och ser till att jobbet blir klart på rätt tid och med rätt kvalitet.

Vidare är du noggrann, samarbetsvillig och en person som gärna bidrar till att skapa god stämning på arbetsplatsen. Du är lösningsorienterad, strukturerad och driven. Du har god samarbetsförmåga och ett stort engagemang.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 juli 2022 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jobzone är ett bemannings- och rekryteringsföretag som har som vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge.