Spontanansökan för industriarbete i Halmstad

Spontanansökan för industriarbete i Halmstad

Spontanansökan för industriarbete i Halmstad
Vi på Jobandtalent söker löpande efter industriarbetare till våra kunder i Halmstad. Vill du vara med på vår resa? Välkommen med din ansökan till oss på Jobandtalent!

Om jobbet som industriarbetare
I rollen som industriarbetare kommer du att arbeta inom producerande industri. Arbetet kan komma att innebära uppgifter som maskinoperatör eller montör. Det kan även förekomma arbete med truckkörning, plockning och packning med mera.

Arbetet är i regel förlagt på skift i ett rullande schema.

Är du rätt för rollen som industriarbetare?

Vi på Jobandtalent söker dig som har:
  • God förståelse av det svenska språket
  • Avklarade gymnasiestudier
  • B-körkort
Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom industrin. Även utbildningar likt CNC, svets, heta arbete och liknande är meriterande. Truckkort är också ett plus.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett stort driv och att du utför ditt arbete med noggrannhet. Det är också viktigt att du har ett lösningsorienterat tänk .

För såväl oss på Jobandtalent som vår kund är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvara ta all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.

Våra kunder

Vi har ett flertal kunder i Halmstad med omnejd som verkar inom industribranschen. Kunderna arbetar med olika typer av material, men har ofta liknande arbetsuppgifter.

Intresserad?

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken.

Det första steget i den här rekryteringsprocessen för dig som kandidat är att bli uppringd för en telefonintervju. Därefter kommer du eventuellt att bli kallad till en intervju på plats hos oss. Till sist väntar också referenstagning samt bakgrundskontroll.

Vi arbetar med löpande urval, processens längd baseras på våra kunders behov och kan därför skifta. Skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Placeringsort: Halmstad

Typ av anställning: Konsultuppdrag

Om Jobandtalent

Jobandtalent är ett internationellt bemanningsföretag som är i framkanten av utvecklingen inom digital bemanning. Vi har dagligen tusentals människor ute hos kunder inom lager, transport, industri, bygg och många andra branscher.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 jan 2023 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren


Om oss:

Jobandtalent är i framkanten av utvecklingen inom digital bemanning och har dagligen tusentals människor ute hos kunder inom lager, transport, industri, bygg och många andra branscher.
Vi är "the good people company" som strävar efter att erbjuda våra medarbetare en trygg och utvecklande anställning som skapar förutsättningar för en stabil vardag. Vi använder oss av data och en unik matchningsteknik för att se till att vi alltid har rätt kompetens på rätt uppdrag i en miljö där våra medarbetare känner sig sedda, uppskattade och uppmuntrade till att ständigt utvecklas. Läs mer på https://www.jobandtalent.com/se/