Nyfiken konsult sökes

Nyfiken konsult sökes

VÅRT ERBJUDANDE

Är du en tekniskt sinnad person som trivs när det alltid finns någonstans att hugga i?Letar du efter en långsiktig utmaning i Halmstad, där skiftlaget gör jobbet tillsammans? Då ser vi fram emot din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en tekniskt intresserad processoperatör till ett av våra kundföretag i Halmstad. Du kommer att jobba operativt i produktionen, och vi tror att noggrannhet och ett högt kvalitétstänk är egenskaper du besitter. Du är inte rädd att ta egna initiativ och sätter alltid säkerheten först i ditt dagliga arbete. Tunga lyft kan förekomma, så detta är inget hinder för dig. Vi tror att du ser långsiktigt när du söker denna tjänst
DINA KVALIFIKATIONER
  • Erfarenhet av industri och skiftarbete.
  • Goda referenser.
  • Goda språkkunskaper i Svenska och Engelska
MERITERANDE
  • Praktisk utbildning på lägst gymnasienivå
  • Traverskort
DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

Vi tror att du är nyfiken att lära, positiv i ditt sätt att vara och dessutom gillar du att arbeta i team. Du är lyhörd, och känner ansvar för att det du lämnar ifrån dig håller en god kvalité
OM OSS

Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People och Palm & Partners är sedan 2021 en del av Jobandtalent - ett auktoriserat bemanningsföretag med digitalt försprång. Nu siktar vi mot nya höjder - tillsammans!

Vill du läsa mer om Jobandtalent hittar du information här: Jobandtalent