Industrielektriker

Industrielektriker

VÅRT ERBJUDANDE

Trivs du i en roll med många kontaktytor och gillar teknisk problemlösning, förbättringsarbete, felsökning, avhjälpande- och förebyggande underhåll? Här får du möjlighet att jobba i team och utvecklas i rollen som industrielektriker med inriktning automation.

Arbetsbeskrivning

Som industrielektriker arbetar du i par med en mekaniker, ni har nära samarbete med produktionen. Ni arbetar i huvudsak med avhjälpande underhåll, säkerställer den dagliga driftsäkerheten på produktionsutrustningen i vår processtillverkning, våra bearbetande maskiner, robotar och CNC-maskiner. I arbetsuppgifterna ingår också installation- och ombyggnadsarbeten på maskiner, analysarbete avseende tekniska störningar och medverkan i kontinuerligt förbättringsarbete. Du kommer efter internutbildning att ingå i Underhållsberedskapsgruppen. Skiftgång tillämpas.
DINA KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är utbildad inom El & Automation och som har några års erfarenhet gärna inom industrin. Du har ett stort tekniskt intresse och bidrar med din kunskap och erfarenhet men har samtidigt en nyfikenhet kring att lära dig mer. Du är ansvarstagande och strukturerad i ditt arbetssätt samt duktig på att interagera, strukturera och synka ditt arbete tillsammans med andra. Vidare ser vi gärna att du har ett positivt synsätt samt lätt för att samarbeta och kommunicera.
MERITERANDE
  • Pneumatik
  • PLC programmering,
  • Elkonstruktion i e-plan
  • Intyg för Heta arbetenRobotteknik
  • Truck, travers- och liftkort
DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:
  • Har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Jobandtalent.
  • Är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
  • Har en hög servicenivå.
  • Är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
  • Är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.
OM OSS

Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Alexandra Eriksson
Telefon 073-6789490
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 jan 2023 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren


Om oss:

Jobandtalent är i framkanten av utvecklingen inom digital bemanning och har dagligen tusentals människor ute hos kunder inom lager, transport, industri, bygg och många andra branscher.
Vi är "the good people company" som strävar efter att erbjuda våra medarbetare en trygg och utvecklande anställning som skapar förutsättningar för en stabil vardag. Vi använder oss av data och en unik matchningsteknik för att se till att vi alltid har rätt kompetens på rätt uppdrag i en miljö där våra medarbetare känner sig sedda, uppskattade och uppmuntrade till att ständigt utvecklas. Läs mer på https://www.jobandtalent.com/se/