Erfaren lagermedarbetare sökes i Halmstad!

Erfaren lagermedarbetare sökes i Halmstad!

VÅRT ERBJUDANDE

Du blir del av en arbetsplats där din noggrannhet i kombination med din förmåga att vara effektiv kommer väl till pass. Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter.
Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

Arbetsbeskrivning

Vår kund har ett stort fräscht lager beläget i Halmstad. På plats kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara vanligt förekommande lagersysslor där orderplock med A1-truck och enklare packning är primärt. Det kan också förekomma in och utlastning för leverans och du har därför med fördel en bredare erfarenhet av truckkörning på olika plan, där kravet är A1 och B3. Du kommer ibland jobba i högt tempo och tunga lyft kan förekomma. Du är därför en person som inte ser problem med att arbeta fysiskt och rör dig obehindrat. Arbetstiderna kan variera.
DINA KVALIFIKATIONER
 • Erfarenhet av arbete inom Lager och Logistik.
 • Du kan arbeta under varierande arbetstider.
 • Flytande svenska i både tal och skrift då det är viktigt att du kan tillgodogöra dig skriftliga säkerhetsinstruktioner och utbildningsmaterial.
KRAV
 • Truckkort A 1 - B 3.
 • B-körkort
 • Tillgänglig för 2-skift.
MERITERANDE
 • Tidigare erfarenhet av plock med A1-truck.
 • Tidigare erfarenhet av lastning/lossning.
Din profil

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:
 • Är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
 • Arbetar snabbt och effektivt
 • Är driven och engagerad
 • Pålitlig
OM OSS

Jobandtalent vill förbättra möjligheten för miljontals medarbetare på arbetsmarknaden. Vi fokuserar på teknologiska lösningar och användning av data som nyckeln till att förbättra arbetsmarknaden.
Vi skall i alla situationer bemöta våra medarbetare på samma sätt som vi själva vill bli bemötta. Vårt arbetssätt, våra 5 hörnstenar; Entreprenörskap, Hands-on, Bootstrapping, Analytisk och kommunikation. Detta skall genomsyra vårt arbete i alla moment och tillfällen.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 dec 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren


Om oss:

Jobandtalent är i framkanten av utvecklingen inom digital bemanning och har dagligen tusentals människor ute hos kunder inom lager, transport, industri, bygg och många andra branscher.
Vi är "the good people company" som strävar efter att erbjuda våra medarbetare en trygg och utvecklande anställning som skapar förutsättningar för en stabil vardag. Vi använder oss av data och en unik matchningsteknik för att se till att vi alltid har rätt kompetens på rätt uppdrag i en miljö där våra medarbetare känner sig sedda, uppskattade och uppmuntrade till att ständigt utvecklas. Läs mer på https://www.jobandtalent.com/se/