Verkstadsarbetare till JPGS kaross i Skummeslöv

Verkstadsarbetare till JPGS kaross i Skummeslöv

Nu söker vi verkstadsarbetare till företag i Laholm! Har du erfarenhet av verkstadsarbete? Trivs du med att arbeta praktiskt? Då har vi tjänsten för dig!

Om tjänsten
Det här är en tjänst för dig som har arbetat med montering tidigare eller som trivs att arbeta i verkstadsmiljö. Du kommer att arbeta med tillverkning av sandwishproduktion. I ditt arbete kommer du tillsammans med ett team tillverka väggar och dörrar som en del i en större helhet. Till din hjälp har du diverse verktyg och ett stort driv. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ritningsläsning.

JPGS kaross är ett litet och framgångsrikt företag beläget strax utanför Laholm. Arbetstiderna är förlagda på dagtid.

Om dig
Som person är du noggrann, driven och har ett intresse av att lära och utvecklas. Du strävar alltid efter att göra ditt bästa. Vidare är du prestigelös och arbetar bra i team för att driva produktionen framåt. Att komma i tid och vara aktiv på arbetet är en självklarhet för dig. Du som har tidigare erfarenhet av att arbeta som montör och arbeta praktiskt, har goda förutsättningar för att klara av rollen som montör och trivas här. Har du tidigare erfarenhet av ritningsläsning är det ett plus i kanten.

Viktigt för tjänsten är:
  • att du är driven och noggrann som person
  • du har erfarenhet av verkstadsmiljö samt erfarenhet av ritningsläsning
Om anställningen
Tjänsten som montör är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Till att börja med blir du konsult via Adecco och för rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergå till en anställning direkt hos vår kund.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om Ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Lisa Åberg via 0736-847663.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord
montör, montering, verkstad, Halland, Laholm, Båstad, Halmstad, Adecco
Mer info
Kontaktperson Lisa Åberg
Telefon 0736847663
Område Halmstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 24 mars (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.