Drivna produktionsmedarbetare!

Drivna produktionsmedarbetare!

Arbetsuppgifter
Vi spaltar och klipper tunnplåt från stålverk i dimensioner som tillverkande industri kan hantera. Vi har lagerpersonal, truckförare och maskinoperatörer som roterar mellan arbetsuppgifter och avdelningar för att säkerställa en hög och bred kompetensnivå bland personalen.

Vi stärker nu upp produktionen med fler maskinoperatörer. Arbetet som maskinoperatör innebär främst förberedelser och utförande av omställningar av maskinerna då varje order är unik. Du ingår i ett team där varje person bildar en viktig pusselbit för effektiv omställning.

Arbetstiderna är förlagda till skiftgång.

Din profil
Drivs du av att uppnå dagliga mål? Motiveras du av samarbete? Då kan vi erbjuda dig en rolig och utvecklande arbetsplats. För att trivas hos oss är du en prestigelös person som tar ditt arbete på allvar då du alltid vill lämna ett väl utfört arbete efter dig som du kan vara stolt över. Du har inga problem med att hugga i där det behövs för stunden och beskrivs av andra ofta som samarbetsvillig, driven och positiv. Vi ser gärna att du som söker är tekniskt intresserad och har tidigare erfarenhet av arbete som maskinoperatör.

Personlig lämplighet med den rätta inställningen väger tungt. Engagemang och vilja kommer man långt med!

Att du talar och skriver Svenska obehindrat är ett krav.

Ansökan
Du söker tjänsten genom att registrera din ansökan med CV och personligt brev på Junic.se

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta inte med din ansökan.

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Niklas Andersson på 0371-830 52
Mer info
Kontaktperson Niklas Andersson
Telefon 0371-830 52
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 aug 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tata Steel är en av världens största stålbolag med verksamhet i 26 länder och kommersiella kontor i över 35 länder. Affärsområdet Distribution Europa har 8 serviceecenter över hela Europa. Halmstad Steel Service Centre är ett av Nordens ledande stålservicecenter och kan leverera stora volymer av stål till kunder inom alla industrisegment.

För mer information se https://www.tatasteeleurope.com/sv/om-oss/servicecenter-sverige-norge