IT-PRODUKTÄGARE TILL INTERSOLIA I HALMSTAD

IT-PRODUKTÄGARE TILL INTERSOLIA I HALMSTAD

Intersolia växer så det knakar och vi behöver bli fler i vår verksamhet. Varje år ökar vi vår omsättning rejält och det går mycket bra för oss. Vi befinner oss i en ständig utveckling vilket innebär att vi är på en otroligt spännande resa! Nu behöver vi en nyckelperson till vår produktavdelning - är det du?

Vi söker en IT-produktägare som vill vara med och ta fram och utveckla våra produkter som påverkar miljö och arbetsmiljö i positiv riktning. Som produktägare definierar du tillsammans med styrelsen, produktchefen och andra produktägare möjliga affärsmöjligheter, vidareutveckling och framtidsvision. Vårt system är ett verksamhetsstöd för hantering av kemikalier och tillverkning av säkerhetsdatablad. Du har helhetsansvar för produkten och arbetar med visioner och mål för framtiden utifrån önskemål, krav och behov. Teamen består idag av 15 utvecklare baserade i Serbien. Tjänsten är placerad i Halmstad men det ingår några resor till Serbien per år.

Exempel på arbetsuppgifter är:

· Vara med och arbeta fram långsiktiga och realistiska utvecklingsplaner av våra produkter

· Medverka vid framtagning av RoadMap, dokumentation, samordning och utbildning (internt)

· Använda din kreativitet och tekniska erfarenhet för att skapa koncept från RoadMap till Produktägaren i Serbien som man samarbetar nära med.

· Se till att produkten upprätthåller god kvalitet

· Arbeta med konkurrensanalys och leta potential på nya marknader

· Förberedelse inför release

· Medverka på AdvisoryBoards och Användarträffar hålla presentationer/workshops/demos

· Se till att marknadsmaterial finns och skapas

Din profil:

Vi vill att du har för tjänsten relevant utbildning, mest troligt är du högskoleingenjör inom IT och du har arbetat några år som produktägare eller motsvarande i projektledande form. Du har goda kunskaper kring hur moderna digitala system och databaslösningar fungerar och du har tidigare arbetat med agila metoder. Som person är du strukturerad, lyhörd och kreativ. Du ser affärsmöjligheter och kan kommunicera på ett bra sätt med alla högt som lågt. Då Intersolia är ett internationellt företag måste du förutom svenska kunna tala och skriva engelska obehindrat.

Du kan komma längre i ett mindre bolag! Vi kommer utveckla fler produkter och produkterna kommer att bli större - du får vara med på denna resa! Kom till oss!

Kontaktperson:

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med rekryteringskonsult Jenny Kullberg. Har du frågor om tjänsten ringer du 0734-15 98 60. Är du intresserad av tjänsten skickar du din ansökan till jenny@kullbergheadhunting.se senast den 16:e december 2019 - vi arbetar dock alltid med löpande urval. Är det inte dig vi söker men du vet vem vi söker? Tipsa då om din kandidat med namn, telefonnummer och motivering på ovan mailadress. Rätt tips som leder till anställning belönas med en hittelön på 10 000 kr.
Mer info
Kontaktperson Jenny Kullberg
Telefon 0734-159860
Område Halmstad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Testare, IT-Arkitektur, Projektledare, Systemadministration, Systemanalytiker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://intersolia.com/sv/
Sista ansökningsdag 7 jan 2020 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Intersolia har hjälpt företag och myndigheter med miljövänligare och säkrare hantering av kemikalier sedan 1999. Idag är vi verksamma i Sverige, Danmark, Tyskland, Norge, England och Serbien och har drygt 120 medarbetare, varav ca 40 sitter i Sverige. Med våra konsulter, källsäkrad data och ett webbaserat verktyg i framkant hjälper vi verksamheter att säkerställa sin kemikalieadministration och uppfylla aktuell lagstiftning. Omsättning 2016 var på koncernnivå ca 46 miljoner SEK. www.intersolia.se