Säljchef till Riddermark Bil AB - Halmstad

Säljchef till Riddermark Bil AB - Halmstad

Instore Business söker för Riddermark Bil AB's räkning: Säljchef till vår befintliga anläggning i Halmstad

Vi på Riddermark Bil AB fortsätter vår fantastiska tillväxtresa och det gör vi inte bara genom att öppna nya anläggningar, utan också genom att förvalta och utveckla befintliga anläggningar och vårda upparbetade relationer och förtroenden med så väl köpare som säljare. Vår starka position på marknaden kommer också genom vår höga servicegrad och vårt reaktionssnabba arbetssätt när det kommer till förändringar i marknaden - vi har alltid "ett finger i luften och örat på rälsen".
Om du drivs av försäljning, att skapa resultat, bygga starka team, leda och planera en verksamhet och människor ska du genast söka denna tjänst.

Din roll i vårt team:
På Riddermark Bil bygger vi i starka team som jobbar mot så väl gemensamma som individuella mål. Teamet är uppbyggt av utpräglade vinnarskallar som drivs av viljan att vara den bästa säljaren på individuell nivå och samtidigt vara en del av det bästa och mest sammansvetsade gäng av likasinnade eldsjälar som kan tänkas. Vi ser på försäljning som en konst och tävlingsform som man aldrig är fullärd inom. Du ansvarar för att svetsa samman gänget på anläggningen och med energi och glädje få ditt team att leverera och trivas, samt att självklart leverera den bästa kundupplevelsen.

Vi vet att ingen kedja är starkare än dess svagaste länk och det är därför vi sporrar, hjälper, respekterar, pushar och utmanar varandra för att bli det bästa teamet vi kan vara och nå de absolut bästa resultaten.

Vi söker dig som:
  • Har ett coachande ledarskap
  • Leder genom att vara en bra förebild
  • Kan och vill jobba hårt för att nå resultat
  • Är strukturerad och välplanerad
  • Har ett förtroendefullt och professionellt sätt
  • Jobbar smart, gör rätt saker, prioriterar
Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet. Du är utåtriktad och har lätt för att ta folk och skapa bra relationer. Du söker utmaningar i jobbet och trivs med tuffa resultatkrav för verksamheten.

Vi arbetar modernt och kundfokuserat och affärerna görs lika enkelt och snabbt som noggrant och personligt. I rollen som säljchef på Riddermark Bil arbetar du nära säljarna och kunderna.

Tycker du att detta låter som en beskrivning av Dig och Ditt nästa steg i karriären? Sök då tjänsten redan idag!

Våra ledord:
Stolt leder och utvecklar vi kundens mest attraktiva marknadsplats genom att ständigt förändra, förbättra samt alltid vara lyhörda och ärliga.

Våra ledord genomsyrar allt vi gör – även våra rekryteringsprocesser. För de sökanden som går vidare i våra rekryteringsprocesser och är aktuella för anställning genomförs bakgrundskontroll samt kreditupplysning och redan till andra intervjun vill vi att ni har med ett utdrag ur belastningsregistret.

Tillträde: Snarast
Tjänstens omfattning: Heltid tillsvidare med inledande 6 månaders provanställning.
Sista ansökningsdag: 2022 07 10

Vänligen respektera att din ansökan måste regireras via ansök nu knappen i annonsen, vi tar inte emot några ansökningar via mail eller post.
Mer info
Kontaktperson Liselott Nejdeblad Hallstensson
Telefon +46 702486990
Område Halmstad
Yrkesroll Fordon, Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.riddermarkbil.se/
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Riddermark Bil är Sveriges största och snabbast växande marknadsplats för begagnade bilar. Idag består bolaget av 250 medarbetare på 14 olika anläggningar i Sverige. Här är gemenskap, en familjär atmosfär och möjligheten till personlig utveckling viktiga delar trots bolagets storlek.