Försäkringsrådgivare till If Skadeförsäkring i Halmstad

Försäkringsrådgivare till If Skadeförsäkring i Halmstad

If försäkrar det som är värdefullt i livet: människor, djur, hem och mycket mer. Tack vare 6 800 kompetenta medarbetare är våra 3,6 miljoner kunder i Norden och Baltikum rätt försäkrade och kan känna sig trygga med att de får den hjälp de behöver – om något skulle hända.

Försäkringsbranschen utvecklas snabbt genom digitalisering och nya förväntningar från kunderna. If strävar hela tiden efter att vara försäkringsbolaget som ligger i framkant, driver utvecklingen och är ett företag där möjligheterna är stora. Arbetsuppgifterna är många och varierande.

Vi söker just nu personer med varierande utbildningsbakgrund. Du behöver inte kunna försäkringar sedan tidigare – utbildning och kompetensutveckling ingår i arbetet. Vi ställer höga krav på dig som medarbetare, men litar också på att det är genom dina egenskaper och kunskaper samt vilja att utvecklas, som vi tillsammans blir ett ännu bättre försäkringsbolag.

När du arbetar hos oss har du tagit första steget in i Nordens största försäkringsbolag. Här får du lära dig allt om försäkringar och försäkringsbranschen samt får en riktigt bra säljutbildning - något som du har nytta av resten av livet.

Att jobba som försäkringsrådgivare hos oss liknar inget annat jobb inom försäljning. Här ansvarar framtidens försäkringsrådgivare för att förmedla kundens trygghet i vardagen. Du kontaktar både befintliga och nya potentiella kunder och säljer in våra tjänster. En försäkring kan vara avgörande för om kunden ska kunna bo kvar i sin villa efter ett dödsfall eller att kunden får ersättning vid en allvarlig skada eller sjukdom – din rådgivning gör skillnad!
Tack vare dig kan kunderna sova gott på natten och du känner en stolthet över ditt jobb.

Som försäkringsrådgivare hjälper du dina medmänniskor till en tryggare framtid. Se filmen som visar varför du ska jobba hos oss på If Skadeförsäkring. Använd länken: https://www.youtube.com/watch?v=N_QP3PpLG4k

Vårt erbjudande:
  • Heltidstjänst som försäkringsrådgivare
  • Tjänsten börjar med fyra veckors utbildning till certifierad försäkringsrådgivare
  • Attraktivt provisionssystem med en branschanpassad grundlön som trygghet
  • Arbetstider: måndag – torsdag 11 – 19 samt fredag 10 – 14
  • Fina kontorslokaler i centrala Halmstad
  • Vidareutbildning genom vår avdelning Learning&Development.
Vi vill fortsätta att vara Nordens största och mest framgångsrika försäkringsbolag och därför söker vi efter nya duktiga medarbetare som vill vara med på vår resa mot nya höjder – Är du den vi söker?

TJÄNSTEN STARTAR DEN 7 JANUARI 2019. ANSÖK REDAN IDAG

Denna roll omfattas av lagen om försäkringsdistribution. Slutkandidater kommer därför genomgå en bakgrundskontroll innan en anställning kan bli aktuell.

Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna ansvarig rekryterare Michael Carlsson i Halmstad på telefon 0701-47 03 46 eller mail michael.carlsson@if.se.
Mer info
Kontaktperson Michael Carlsson
Telefon 0701-47 03 46
Område Halmstad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.if.se/privat
Sista ansökningsdag 27 dec (40 dagar kvar)