Servicetekniker

Servicetekniker

Som servicetekniker hos oss arbetar du med service och reparation av våra byggmaskiner, liftar och ställningar. Det kan innebära att Du både hjälper till via telefon, på depån eller ute på arbetsplats. Du ansvarar för att maskinparken är kontrollerad, rengjord och i funktionsdugligt skick till nästa uthyrning. För externa reparationer finns servicebilar att tillgå, vilket ger möjlighet till service ute på fältet hos kund. Du arbetar hela tiden med kunden i fokus och det gäller att hitta flexibla och prisvärda lösningar.

Du jobbar i team med dina kollegor på
respektive ort, vi ser det som viktigt att ha roligt på jobbet och att ständigt utvecklas i sin roll.
  • Vi tror att du har erfarenhet inom bygg, teknik och/eller maskinkunskap.
  • Grundläggande datakunskap och B-körkort är ett krav
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, truckkort och BE körkort är meriterande
Vi rekryterar löpande så det är bra om du skickar in din ansökan så fort som möjligt.
Mer info
Kontaktperson Fredrik Landén
Telefon 0708618169
Email Mejla Fredrik Landén
Område Halmstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.hyrtab.se
Sista ansökningsdag 13 maj (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Hyrtab är
vi stolta över vår snabba och flexibla organisation med korta beslutsvägar vilket ger dig en hög grad av personlig service. Allt vi gör på Hyrtab, gör vi för att kunden skall ha rätt maskin och utrustning för de arbetsuppgifter som ska utföras. Rätt maskiner betyder inte bara att maskinen finns i vårt sortiment utan också att den är servad och fräsch och levererad där jobbet skall göras eller hämtas hos oss.
Våra kunder är den enda anledningen till att vi stiger upp på morgonen och åker till jobbet, vi tror att det märks.

Vi planerar
framåt men vi jobbar nu. Avbrott och förseningar är bland dyraste som finns i byggbranschen, det leder inte bara till stilleståndskostnader, utan dragspelseffekter för andra entreprenörer och i slutändan ofta kundrelationer som knakar. Men vi vet alla att hur mycket vi än planerar så kommer alltid akuta situationer att uppstå som måste lösas nu. Kundens tid är dyrbar – därför löser vi problemen nu. Hyrtab har funnits sedan 1998 och är ett stabilt företag med AAA rating. Erfarenheten sitter i väggarna kombinerad med entusiasm och en passion för att lösa kundens utmaningar. Hyrtab verkar främst i Halland men genom medlemskap i HYRES kedjan kan vi lösa dina hyresbehov i hela Sverige.

Kort sagt
Hyrtab är ett litet, flexibelt men stabilt företag. Med starkt lokalt fokus men med armar ute över hela Sverige. ¨

Det är vi
stolta över.