Platschef, Halmstad

Platschef, Halmstad

Är du en engagerad ledare som har ett intresse för teknik och en känsla för service? Vill du arbeta på ett globalt familjeföretag där du får vara med och utveckla vår verksamhet? Då kan det vara du som är vår nya platschef i Halmstad!

Vad innebär tjänsten?
Som platschef ansvarar du för medarbetarna i Halmstad, samt att styra och planera verksamheten för att nå uppsatta budgetmål. Du ansvarar för det dagliga arbetet i butik samt övrig verksamhet som tillhör det operativa och strategiska arbetet på filial. Att vid behov arbeta i butiken tillsammans med ditt team ser vi som en självklarhet.

Genom ett strategiskt, engagerat och tydligt ledarskap, jobbar du för att utveckla ditt medarbetarteam, arbetsklimatet samt verka för att utveckla försäljningen i området.

Du kommer till stor del att befinna dig på plats i butiken, arbetar aktivt med företagets utveckling och bidrar till att det förändras i takt med våra kunders önskemål och krav.

Du rapporterar till regionchefen, som har sitt kontor i Ljungby. Butiken i Halmstad består av två butiksmedarbetare och två servicetekniker.

Du erbjuds ett omväxlande arbete med mycket kundkontakt, på ett familjeföretag som är under expansion och har kund och kvalitet som starka hörnstenar.

Vi erbjuder
En rolig och varierande arbetsmiljö med en familjär känsla där vi hjälps åt. Vi på Hydroscand värnar om våra medarbetare och erbjuder både interna och externa utbildningar. Hos oss får du ett arbete med mycket kundkontakt och goda utvecklingsmöjligheter, på ett svenskt familjeföretag som är verksamt i 20 länder globalt.

Vem är du?
För att trivas i rollen som platschef hos oss på Hydroscand bör du ha ett tekniskt intresse, gärna verkstads-/industribakgrund och besitta goda ledaregenskaper. Du bör även vara lösningsorienterad, handlingskraftig och ha en affärsmässig inställning med intresse för försäljning.

Vi förutsätter att du är målinriktad, och har tidigare erfarenhet av personalansvar. Vi ser gärna att du har kännedom kring lokala företag och industrier i Halmstad med omnejd.

B-körkort är ett krav. Tidigare branscherfarenhet är meriterande.

Vi lägger även stor vikt vid att du har förmågan att överblicka helheten, att skapa ett gott arbetsklimat och även förmågan att engagera dina medarbetare. Det är också viktigt att du delar vår ambition att alltid sätta kunden i fokus.

Hydroscand arbetar aktivt för att främja mångfald i alla led och strävar efter en jämnare könsfördelning inom företaget. Därför uppmuntrar vi en mångfald av sökande till alla våra tjänster.

Är du intresserad?
För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Tommy Sjöblom (regionchef) på telefon: 0372-152 72

Sista ansökningsdag är den 19 december 2022 men urval sker löpande, dröj därför inte med din ansökan.

Vi avböjer, vänligt men bestämt, kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag.

För mer företagsinformation vänligen besök Hydroscands webbplats, hydroscand.se
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 jan 2023 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hydroscand är ett svenskt familjeföretag som under de senaste 50 åren har vuxit kraftigt, såväl inom Sveriges gränser som globalt. Sedan starten i källarlokalen 1969, har företaget vuxit till en global koncern, med verksamhet i 20 länder. Idag är Hydroscand marknadsledande inom slang och ledningskomponenter och trots att företaget vuxit så pass kraftigt, är vi stolta över att vi har kvar samma familjära kultur som alltid har genomsyrat företaget.

När du blir en del av oss, kastas du in i en värld av slangar som finns nästan överallt. Våra slangar och ledningskomponenter används inom hydraulik, pneumatik och industri och är en viktig kugge för att samhället i stort ska kunna fungera.