Resande säljare till Hydro Leduc

Resande säljare till Hydro Leduc

Hydro Leduc är specialiserade på design och tillverkning av kolvpumpar, kolvmotorer, ackumulatorer och specialanpassade hydrauliska komponenter som tillfredsställer kundens behov av tillförlitliga produkter från en tillförlitlig källa.

Genom mångårigt arbete inom hydraulik, har Hydro Leduc´s erfarenheter banat väg för lösningar på krävande applikationer över hela världen. Dessa invasioner har resulterad i över 180 patent.

Är du en driven, målinriktad och självgående person med stor passion för försäljning? Läs mer!

Om tjänsten
Nu expanderar Hydro Leduc och söker en riktig passionerad säljare med teknisk utbildning! Som fältsäljare på Hydro Leduc blir din uppgift att bygga nya relationer samt underhålla, utveckla och bearbeta relationer med redan befintliga kunder. Kunderna du besöker finns inom OEM, lastbilspåbyggare samt mindre verkstäder, men också inom andra branscher, oavsett så innebär tjänsten att förse kunderna med rätt produkter.

Du planerar in ditt säljarbete själv, alltifrån att planera och genomföra besök, till offertskrivning, till genomförd försäljning och uppföljningar. I samråd med din chef säkerställer ni att uppsatta marknadsmål uppnås.

I tjänsten som fältsäljare förekommer en hel del resande. Du utgår ifrån valfri ort i södra Sverige. Hydro Leducs Sverigekontor ligger i Trollhättan där du infinner dig 1 gång i månaden. Under merparten av din arbetsvecka befinner du dig på resande fot, i genomsnitt 3 dagar per vecka. Ditt område är Danmark, samt södra Sverige, från Varberg ner till Ystad. Hyrdo Leduc ställer ut på ca fyra mässor per år, samt besöker Hydro Leduc´s huvudkontor i Frankrike någon gång per år.

Om dig
Vi söker dig som har ett stort intresse för försäljning och en förmåga att skapa långsiktiga kundrelationer. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av sälj, gärna inom industri och/eller fordon. Vi söker dig som har en teknisk utbildning, kanske har du en ingenjörsutbildning som du kan dra nytta av i denna tjänst?

Som person är du social, driven och målmedveten. Disciplin och struktur är viktiga komponenter för att lyckas i arbetet. Att ge bästa möjliga service till alla kunder är för dig en självklarhet, tack vare din innovativa förmåga hittar du alltid anpassade lösningar till varje kund. Du är kommunikativ, flexibel och tar dig an utmaningar med stort engagemang.

Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska, det är meriterande om du även har språkkunskaper i danska.

Saker som måste checkas av för att vara rätt person för tjänsten:
  • Teknisk utbildning
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Erfarenhet av försäljning
  • Vara bekväm med att vara på resande fot ca 3 dagar/ vecka
  • B-körkort
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Hyrdo Leduc har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.
Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Hydro Leduc erbjuder dig:
  • tjänstebil
  • tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Om ansökan
Tjänsten har start i mars 2019 och rekryteringsarbetet påbörjas 7 januari. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Lisa Åberg via 0736-84 76 63, lisa.aberg@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.
Välkommen med din ansökan!

Sökord
Resande säljare, fältsäljare, Adecco, Hydro Leduc, Sverige, Danmark
Mer info
Kontaktperson Lisa Åberg
Telefon 0736847663
Område Halmstad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 20 jan (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.