Regional Områdesansvarig till HomeMaid i Halmstad

Regional Områdesansvarig till HomeMaid i Halmstad

Regional Områdesansvarig till HomeMaid i Halmstad

Drivs du av att vara spindeln i nätet där du har varierande arbetsuppgifter med människor och kunder i fokus? Håller du en hög servicenivå som bidrar till att du underlättar samt optimerar vardagen för dina kollegor och verksamheten? Då ska du söka denna tjänst idag!

Arbetsuppgifter

I din roll som Regional Områdesansvarig kommer du tillsammans med ditt team se till att den dagliga verksamheten flyter på som den ska. Du ansvarar för att hantera den dagliga driften där verkligen allt kan hända. Du ansvarar även för delar av rekryteringsprocessen, ett moment som värderas och prioriteras högt hos HomeMaid. Du har en stor del kundkontakt och denna sker vanligtvis per telefon. Rollen innehåller också en administrativ sida där du hanterar offertskrivning, schemaläggning och tidrapportering.

Du kommer främst utföra arbetsuppgifter som:
  • Hantera av och ombokningar för att säkerställa leverans hos HomeMaid:s kunder.
  • Leda delar av rekryteringsprocessen av nya medarbetare i regionen.
  • Delta vid mässor och övriga sälj- och rekryteringsaktiviteter.
  • Administration i form av offertskrivning, schemaläggning och tidrapportering.
Personliga egenskaper och kvalifikationer

HomeMaid söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete samt har service ut i fingerspetsarna. För att trivas i rollen behöver du tycka om att arbeta med människor, att ta ansvar och att arbeta aktivt och engagerat för att uppnå goda resultat och nöjda kunder. Vidare behöver du känna dig bekväm med att hantera många olika arbetsmoment samtidigt och snabbt kunna styra om när stunden kräver det utan att tumma på kvalitén. Du tycker om när det händer mycket och din vilja att utvecklas samt din nyfikenhet hjälper dig framåt. Att arbeta effektivt och strukturerat ser du som en självklarhet samt att du är en prestigelös lagspelare som prioriterar att hjälpa dina kollegor.

Viktigt för tjänsten:
  • Erfarenhet av en liknande roll.
  • God dator- och systemvana.
  • B-körkort.
  • Flytande svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska.
Om tjänsten

Tjänsten som Regional Områdesansvarig är en rekrytering där du blir anställd direkt hos HomeMaid på deras kontor i Halmstad. Arbetstiderna är förlagda vardagar 07.00-16.00 Du ingår i ett team som präglas av gemenskap och service och fina förmåner ingår i tjänsten.

Övrigt

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Annika Lantz på via 0738-617271 eller annika.lantz@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 19 juli 2022 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Släpp kraven på att fixa det perfekta hemmet - överlåt det till ett proffs istället. Vi på HomeMaid vet hur svårt det är att få tiden att räcka till för att städa hemma och hjälper dig i vardagen, så som du vill ha det. Så du får mer tid till det som är viktigt på riktigt!