Kundfokuserad Områdesansvarig till HomeMaid i Halmstad

Kundfokuserad Områdesansvarig till HomeMaid i Halmstad

Kundfokuserad Områdesansvarig till HomeMaid i Halmstad

Drivs du av att göra affärer och arbeta kundorienterat? Håller du en hög servicenivå som bidrar till att du underlättar vardagen för dina kunder? Trivs du dessutom i ett växande bolag som värderar gemenskap och kvalité högt? Då ska du söka denna tjänst idag!

Arbetsuppgifter

I din roll som Kundfokuserad Områdesansvarig kommer du tillsammans med dina kollegor se till att den dagliga verksamheten flyter på som den ska. Du ansvarar för områdets kunder och arbetar aktivt med kundnöjdhet samt att du har ett delegerat resultatansvar i enlighet med budget och förväntningar. Du behöver vara bekväm med att kontakta nya kunder, framför allt via telefon, men även bearbetning av befintliga kunder då du i din roll är med och bidrar till kontorets och verksamhetens utveckling. Därutöver arbetar du nära övriga områdesansvariga och stöttar vid behov upp i övrig verksamhet.

Du kommer främst utföra arbetsuppgifter som:
  • Övergripande ansvar för kontorets kunder, både nya och befintliga.
  • Optimera och effektivisera medarbetarnas schema.
  • Försäljningsaktiviteter i form av offerthantering och merförsäljning.
  • Arbeta med kvalitetssäkring samt hantera reklamationer, fakturafrågor och övriga kundärenden.
Personliga egenskaper och kvalifikationer

HomeMaid söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning, kundansvar och administrativt arbete samt har service ut i fingerspetsarna. För att trivas i rollen brinner du för kundkontakt och relationer samt att du uppskattar att arbeta aktivt och engagerat för att uppnå goda resultat. Du trivs med telefonen som arbetsredskap och har en förmåga att hantera olika arbetsmoment samtidigt utan att tumma på kvaliteten. Du har en lösningsorienterad inställning samt uppskattar att arbeta i en händelserik miljö.

Viktigt för tjänsten:
  • Tidigare erfarenhet från försäljning, kundansvar och administration.
  • God dator- och systemvana, med fördel erfarenhet från LIME.
  • B-körkort.
  • Flytande svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska.
Om tjänsten

Tjänsten som Kundfokuserad Områdesansvarig är en rekrytering där du blir anställd direkt hos HomeMaid på deras kontor i Halmstad. Du ingår i ett team som präglas av gemenskap och service och fina förmåner ingår i tjänsten. Arbetstiderna är förlagda vardagar 07.00-16.00.

Övrigt

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Annika Lantz på via 0738-617271 eller annika.lantz@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 19 juli 2022 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Släpp kraven på att fixa det perfekta hemmet - överlåt det till ett proffs istället. Vi på HomeMaid vet hur svårt det är att få tiden att räcka till för att städa hemma och hjälper dig i vardagen, så som du vill ha det. Så du får mer tid till det som är viktigt på riktigt!