Maskinoperatörer till Heléns Rör AB

Maskinoperatörer till Heléns Rör AB

Heléns - möjligheter för personligheter

Vår lager- och produktionsenhet i Halmstad består idag av ca 90 medarbetare, Vår enhet i Halmstad hanterar ca 50 000 ton stålrör årligen och nu behöver vi förstärka vår stabila och erfarna organisation ytterligare.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär huvudsakligen att kapa och bearbeta stålrör enligt kundspecifikation, samt ställa och förbereda kapmaskin. Du kommer att arbeta med en maskinpark som består av både mekaniskt styrda maskiner och mer avancerade CNC-kapmaskiner. Du kommer använda travers och palltruck till din hjälp. Allt arbete återrapporteras i affärssystemet SAP. Vi tillämpar arbetsrotation.

Formell kompetens

Vi ser gärna att du som söker har lägst gymnasiekompetens samt god datorvana. Du måste ha körkort för bil och har du även truckkort samt certifikat för travers är detta meriterande.

Din bakgrund

Vi letar efter två nya kollegor och tror att du som har ett stort tekniskt intresse, kanske någon form av teknisk utbildning eller erfarenhet som maskinoperatör inom industrin, kan komma att trivas alldeles särskilt bra hos oss på Heléns och bland alla våra duktiga medarbetare.

Personliga egenskaper

Som person är du noggrann samt har lätt för att samarbeta med andra. Vi ser att du har en positiv inställning till att lära nytt och att du är nyfiken på teknik, i kombination med en trevlig personlighet. Arbetet sker stundtals under högt tempo och med viktiga deadlines, varför du måste vara stresstålig utan att tappa fokus på säkerhet och servicenivå.

Vi på Heléns vill alltid bli bättre, särskilt inom säkerhet, kvalitet, leveranssäkerhet och miljö, därför är det viktigt att du är öppen för att arbeta med ständiga förbättringar.

Vi söker dig som gillar att ständigt lära mer och utvecklas, har ett stort engagemang och en stark egen drivkraft, är du sedan nyfiken, öppen och gillar att vara en viktig kugge i ett team med mycket erfarenhet och kunskap - då kan du vara den vi söker.

Anställningsform/Omfattning/Ort

Vi erbjuder dig en anställning i ett företag med en stark position på marknaden. Du kommer att ingå i ett gott gäng med trevliga och härliga kollegor. Arbetstiden är förlagd till 2-skift. Heltid. Halmstad.

Tillträdesdag

Omgående.

Information

I denna rekrytering samarbetar vi med Lernia Bemanning i Halmstad. Ansök genom att registrera ditt CV på www.lernia.se .Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så Välkommen med Din ansökan redan idag!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 nov (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Heléns Rör - en del av BENTELER Distribution - har vi vårt eget sätt att nå framgång - det gör vi genom att kombinera och lyfta fram olika egenskaper när vi bygger våra team. Som Skandinaviens ledande leverantör av industriella stålrörslösningar erbjuder vi spännande utvecklingsmöjligheter - med varierande arbetsuppgifter, en hel del personligt ansvar och internationella karriärmöjligheter. Vi ger dig spelutrymme och en chans att forma din egen personliga karriär.