Vi söker nu en Platschef till vårt FCA och Transportbilscenter i Halmstad med ansvar för ett brett utbud av person- och transportbilar från en mängd olika märken.

Om rollen

Som platschef har du fullt personalansvar för 14 duktiga medarbetare inom försäljning och tillhörande service och eftermarknad. I rollen ska du säkerställa att verksamheten leds och utvecklas i linje med företages affärsidé och mål. Din uppgift är att ansvara för anläggningens lönsamhet samt se till att riktlinjer, policys och rutiner efterlevs. Därtill har du ett övergripande ansvar för att volym-, omsättnings- och resultatmålen uppfylls. Du rapporterar direkt till Företagschefen.

På anläggningen arbetar vi med starka transportbilsmärken såsom Nissan, Dodge (person- och transportbilar), Renault, Dacia, Citroën och Mitsubishi (person- och transportbilar). Våra personbilar går under benämningen FCA vilket innefattar märkena Fiat, Alfa Romeo, Abarth och Jeep. Under 2019 levererade man på anläggningen hela 688 bilar.

Din profil

Vi söker dig som är motiverad av utmaningar och brinner för att vara med i förändring och utveckla en verksamhet. Du har ett affärsmässigt tänk och trivs i en roll där du har möjlighet att utveckla och ta ansvar. Du har tidigare erfarenhet av bilbranschen med fokus på transportbilar och vet vad som krävs för att driva verksamheten mot ökad försäljning och lönsamhet. Vidare har du kunskap kring ledarskap och en förmåga att skapa engagemang och driv hos dina anställda.

Vi erbjuder

En roll i ett expansivt företag och en region med goda förutsättningar. För rätt individ, med rätt inställning till tillväxt och expansion finns möjlighet goda förtjänstmöjligheter och egen personlig utveckling. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 mars 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.