Vill du bli vår nästa Platschef?

Hedin Bil söker nu en Platschef till anläggningen Halmstad Bilvaruhuset med ansvar för spännande varumärken som KIA, Nissan, Renault, Dacia och Citroën. Under 2019 levererade man hela 1 541 nya och begagnade bilar.

Om rollen

Som platschef har du fullt personalansvar för 24 duktiga medarbetare inom försäljning och tillhörande eftermarknad. Du förväntas bedriva ett aktivt ledarskap genom att kontinuerligt följa upp medarbetarnas mål och prestationer. Tillsammans med övriga avdelningschefer på anläggningen utvecklar och driver du verksamheten i enlighet med företagets vision och mål. Rollen innebär vidare mycket kontakt med både kunder och leverantörer. Du rapporterar direkt till Företagschefen.

Din profil

Du som söker skall vara motiverad av utmaningar och vill vara stimulerad av en roll där du ges möjlighet att påverka, utveckla och ta ansvar. Vidare bör du ha en drivkraft och en god strukturell förmåga då tjänsten innebär utmanande och krävande insatser. Du har tidigare kunskap om bilbranschen och besitter en erfarenhet av ledarskap. Det är lämpligt om du tidigare arbetat som VD, regionchef, platschef, försäljningschef eller annan likvärdig roll.

Vi erbjuder

En viktig roll i ett företag som är i en expansiv fas och en region med hög potential. För rätt individ, med rätt inställning till tillväxt och expansion, finns möjlighet utöver vanliga förmåner och goda möjligheter till egen personlig utveckling. Tjänsten är på heltid och innebär en tillsvidareanställning.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 mars 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.