Företagsrådgivare

Företagsrådgivare

Har du god erfarenhet av att jobba som företagsrådgivare och trivs i en roll där du dagligen kan göra skillnad? Nu finns chansen att söka rollen som företagsrådgivare på Handelsbanken i Halmstad!

Om vår kund

Handelsbanken är en långsiktig och engagerad arbetsgivare. Handelsbanken har som mål att vara och uppfattas som den mest hållbara banken. Sättet att bedriva bank bygger framförallt på en stor tilltro och respekt för den enskilde individen - både för våra kunder och medarbetare. Handelsbanken är en decentraliserad organisation där du som medarbetare får ett stort eget ansvar. Långsiktiga affärsrelationer, lågt risktagande och kostnadsmedvetenhet är hörnstenar i Handelsbankens företagskultur och lägger grunden för att verksamheten bedrivs på ett ansvarsfullt, hållbart och framgångsrikt sätt.

Handelsbankens kontor ligger centralt i Halmstad och har ca 20 medarbetare.

Se här för mer information om kontoret i Halmstad

Dina arbetsuppgifter

Som företagsrådgivare arbetar du med kundföretagens hela bankaffär, både med befintliga och nya kunder. Du kommer att ha möjligheter att utveckla affären och dina samarbeten med kunden.

Rollen är både omväxlande och utmanande och du har ett stort eget mandat att driva och utveckla dina uppdrag. Utifrån din egen individuella handlingsplan arbetar du med stor frihet under ansvar och har stora möjligheter att påverka din egen utveckling inom Handelsbanken

Din profil

Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning från högskola/universitet inom ekonomi, alternativt en yrkesutbildning från bank. Det är en stor fördel om du har Swedsecs bolånelicens och licens för investeringsrådgivning, samt gärna erfarenhet från liknande roller inom finansbranschen.

Du är affärsmässig, har ett stort intresse av och förståelse för ekonomi och älskar att göra affärer! Vidare är du strukturerad och noggrann samtidigt som du är flexibel, då rutiner och verktyg inom banken utvecklas i snabb takt.

Du trivs i rollen att vara rådgivande och trivs i rollen att bygga långsiktiga relationer. Som person är du en ansvarsfull, noggrann, prestigelös och engagerad person som sätter kunden i centrum. Vi tror också att du är en lagspelare som gillar att sprida energi till teamet.

Din förmåga att kommunicera med kunder på svenska i tal och skrift är mycket god.

När Handelsbanken rekryterar nya medarbetare söker vi efter personer som delar bankens grundläggande värderingar. Målet är att medarbetarna ska spegla den marknad som man verkar i - med olika bakgrund, kompetens och arbetslivserfarenhet samt olika sätt att tänka och lösa problem.

Låter tjänsten intressant?
Vi ser fram emot din ansökan via www.effektiv.se. Urval och intervjuer sker löpande. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna Ingrid Törngren, ingrid@effektiv.se

Sökord

Företagsrådgivare, bank, rådgivare, finance, business advisor
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Ekonomi, Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 31 juli 2022 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.