Ekonom med erfarenhet till Halmstad kommun

Ekonom med erfarenhet till Halmstad kommun

Vill du arbeta som Ekonom där du kommer att få varierande och spännande arbetsuppgifter? Vill du vara del av en politiskt styrd organisation och en del av vårt demokratiska samhälle? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker för Halmstad kommuns räkning dig som vill arbeta som Ekonom där du har stora utvecklingsmöjligheter.

Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag. I denna rekryteringsprocess samarbetar Halmstads Kommun och Framtiden, därför önskar vi att alla ansökningar och frågor gällande tjänsten går till Framtiden.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Ekonom på Halmstad kommun kommer du få varierande och lärorika arbetsuppgifter, samt insyn i hur en kommun arbetar. Du kommer att arbeta tillsammans med VD och koncernkontroller, samt rapportera till dem. Arbetet utförs dels i grupp, men till största del självständigt. Vidare är det affärssystem som används Unit4.

I rollen som Ekonom på Halmstads kommun ingår löpande ekonomiarbetsuppgifter som exempelvis:
 • Planering
 • Redovisning
 • Bokslut
 • Uppföljning
 • Redovisning av skatter och arbetsgivaravgifter
 • Analys, samt vid behov framtagande av ekonomiska beslutsunderlag
 • Ansvar för kommunens moms, arbetsgivaravgifter och skatthantering
Vill du få chansen att växa och lära dig mer som Ekonom? Då är det dig vi letar efter.

Din profil

I rollen som Ekonom på Halmstad kommun krävs det att du har högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande, svenska i tal och skrift och 1-3 års erfarenhet av ekonomiarbete. Det är meriterande om du har arbetat självständigt i linje med tjänstens tidigare beskrivna arbetsuppgifter, samt erfarenhet av strategiskt redovisningsarbete.

V söker dig som positiv, engagerad och gillar att arbeta tillsammans i team. Du ska även gilla att arbeta strukturerat, vara flexibel och hantera arbetsuppgifter under tidspress.

Skallkrav:
 • Högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande
 • Minst 1-3 års arbetslivserfarenhet av ekonomiarbete
Meriterande:
 • Arbetat självständigt i linje med de tidigare nämnda arbetsuppgifterna
 • Erfarenhet av strategiskt redovisningsarbete
Villkor

Arbetstider: 08:00-17:00

Omfattning: Heltid

Ort: Halmstad

Start: Augusti månad

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan redan idag. Välkommen till Framtiden!
Mer info
Kontaktperson Andreas Good
Telefon 0722-05 64 16
Område Halmstad
Yrkesroll Ekonomi, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 29 juni (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Halmstad kommun är en politiskt styrd organisation med totalt 100 000 invånare. Kommunen har god ekonomi och är en del i vårt demokratiska samhälle där de beslut som fattas leder till de uppdrag som dess medarbetare utför. Halmstad kommun har ett rikt näringsliv och har 13 förvaltningar, samt åtta kommunala bolag som arbetar inom olika ämnesområden.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.