Kyltekniker till Halmstad Kylteknik

Kyltekniker till Halmstad Kylteknik

Kyltekniks målsättning är tydlig!
De ska ha den BÄSTA arbetsmiljön, den BÄSTA personalen, de BÄSTA kunderna och den BÄSTA utrustningen att jobba med. Tycker du att deras målsättning låter bra?
Då är det läge att läsa vidare i annonsen.

Om tjänsten
Som Kyltekniker ansvarar du för service, underhåll och installationsverksamhet hos företagskunder. Utöver kylteknisk kompetens har du även kundfokus. Kylteknik har sitt huvudkontor placerat i Halmstad, men ditt arbetsområde är från Varberg till Ängelholm. Företaget ansvarar för service, installation och underhåll. Kylteknik har för närvarande 25st tekniker och montörer. Arbetet är belagt på dagtid, måndag-fredag.

I din roll som kyltekniker/ kylmontör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Service och underhållsarbeten
  • Montering av kyl och frysanläggningar
Om dig
Vi söker dig som har ett genuint tekniskt intresse. Du gillar att arbeta praktiskt. Kanske har du tidigare erfarenhet som tekniker inom kylyrket eller från annan typ av service/industri.
Som person är du social, har en god samarbetsförmåga och ett gott ordningssinne. Givetvis är det meriterande om du är certifierad inom kylteknik, har el-behörighet och/eller förmåga att kunna läsa kopplingsschema för el.

Så känner du igen dig som en engagerad och serviceminded person, kan det bli du som är med och bidrar till att målsättningen på Kylteknik uppnås!

Om Kylteknik
Familjeägt bolag i andra generationen med mycket god tillväxt och utveckling. Idag är de 30 anställda och har en omsättning på 60mkr. Bolaget har mestadels företagskunder inom industri, stat, kommun, landsting på kundlistan, men även en liten del privatpersoner.
Organisationen är mycket enkel och det går snabbt mellan idé-beslut-handling.

Om anställningen
Kylteknik har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.
Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Om ansökan
Tjänsten har start i oktober/ november och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Lisa Åberg via 0736 84 76 63

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord

kyltekniker, kylmontör, tekniker, montör, service, el, installationer, Varberg, Falkenberg, Halmstad, Laholm, Båstad, Kylteknik, Adecco
Mer info
Kontaktperson Lisa Åberg
Telefon 0736847663
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 5 okt (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.