Hårdvaruingenjör

Hårdvaruingenjör

Om oss
Utvecklingsavdelningen på HMS Industrial Networks utvecklar både hård- och mjukvara för nätverksprodukter, som används av tusentals kunder världen över. Vi är ett relativt ungt, men erfaret team på ca 70 personer, som arbetar med världsunika lösningar i teknikens framkant. Vi har en öppen och trevlig arbetsatmosfär, där det är högt i tak och där personlig utveckling står högt på agendan.

Om tjänsten
Vi söker nu en Hårdvaruingenjör till vår Business Unit Anybus. I rollen som hårdvaruingenjör i vårt hårdvaruteam arbetar du med att säkerställa att vi använder rätt komponenter i våra konstruktioner, du tar fram layouter till våra mönsterkort samt ansvarar för att vår databas av komponenter i vårt CAD-verktyg är uppdaterad. Du kommer att vara en viktig kugge i att säkerställa att vi alltid levererar produkter i absolut toppklass till våra krävande kunder. Du kommer att samarbeta med flera olika avdelningar på företaget, bland annat produktion, försäljning och industrialisering.

Om dig
Du har en ingenjörsexamen inom elektronik eller motsvarande erfarenhet. Arbetslivserfarenhet är inget krav men vi ser gärna att du har ett stort intressen inom elektronik. Har du erfarenhet av verktyget Altium är detta en merit. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

På det personliga planet är du noggrann, driven, ansvarstagande och tycker om att jobba i team. Vi ser gärna att du tar egna initiativ och att du trivs med att arbeta i högt tempo i en dynamisk omgivning och organisation.

Om du, liksom vi, har ett brinnande intresse för elektronik, kommer du att trivas bra hos oss på HMS. Här får du jobba med elektronik i absolut världsklass och utveckla dina tekniska och kommersiella färdigheter i en trevlig och internationell miljö.
Mer info
Kontaktperson Malin Remkéus
Telefon 035-299 61 70
Område Halmstad
Yrkesroll Data & IT, Hårdvarudesign
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 okt (16 dagar kvar)