Ekonomiassistent till Halmstad

Ekonomiassistent till Halmstad

HGF söker dig som vill jobba som ekonomiassistent med utvecklingsmöjligheter. En position med ansvar för lön och löpande bokföring i ett bolag som genomsyras av effektivisering och förbättring.

Om vår kund

HGFs vision är att vara ett gummiföretag i världsklass, vi tror att människor och organisationer mår som bäst när de utvecklas tillsammans. Vi arbetar sedan början av 2000-talet med lean production vilket idag genomsyrar hela företaget. Tillsammans har vi definierat vår värdegrund med uttrycken "framåtanda", "vi är starka tillsammans", "vi skapar kundtrygghet" samt "jag tar ansvar".

HGF - AB Halmstads Gummifabrik är ett familjeägt företag som tillverkar formgjutna produkter i gummi till 5 affärsområden: Sports, Mining & Construction, Sealing, Industrial Products och Marine. Produkterna utvecklas tillsammans med våra kunder och har högt teknikinnehåll. Företaget har 70 anställda i sin fabrik på Knäredsgatan 27 i Halmstad och omsätter ca 140 miljoner kronor per år.

Dina arbetsuppgifter

HGF söker en ekonomiassistent på heltid. Här får du chansen att arbeta i en varierad roll inom ekonomi och lön. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara: Löpande bokföring samt Kund- och leverantörsreskontra i Affärssystemet Jeeves, Ansvar för lönekörningen i AGDA. Arbetsuppgifterna kan ändras i takt med din och företagets utveckling. Placering är på HGFs trevliga huvudkontor i Halmstad. Du kommer att vara direkt underställd CFO och sitta i öppet kontor med ett litet team. Kulturen är öppen och förbättringsbenägen.

Din profil

För att lyckas i rollen ser vi att du:
  • Har någon form av ekonomisk utbildning gärna på högskolenivå
  • Behärskar både svenska och engelska i tal och skrift
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Som person tar du ansvar för din arbetsuppgifter och strävar efter att lösa problem
  • God it användare med intresse av affärssystem
Du kommer att trivas om du gillar effektivisering och förbättring. Vi tror att du älskar att jobba med siffror och är van att arbeta med Excel.
Känner du igen dig i HGFs värdegrund?
"framåtanda", "vi är starka tillsammans", "vi skapar kundtrygghet" samt "jag tar ansvar".
Då är det här tjänsten för dig!

Välkommen med din ansökan på effektiv.se. Under semestertider finns vi tillgängliga med något längre svarstid men kommer att läsa ansökningar löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut då önskemål om tillsättning ska ske snarast efter semestrar.
Ansvariga Rekryteringskonsulter är Madeleine Neidert samt Anders Jansson.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 8 aug 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.