TEKNISK CHEF - Gustavsberg Rörsystem AB

TEKNISK CHEF - Gustavsberg Rörsystem AB

Gustavsberg Rörsystem AB söker en teknisk chef som brinner för kvalitet

Som teknisk chef hos oss kan du se fram emot en fartfylld vardag med många intressanta uppgifter. Din uppgift blir att leda det operativa och strategiska kvalitets- och miljöarbetet. Arbete med ständiga förbättringar är en central del i din roll och du har mandatet att utveckla metoder och rutiner som säkrar våra processer och skapar lönsamhet för oss och för våra kunder. I din roll så är du bolagets representant i de flesta teknik- och kvalitetsrelaterade frågor.

Du är en viktig resurs i projekt som rör utvecklingen av både våra produkter och vår produktion samt i strategisk affärsutveckling. Du har en tät dialog med kunder, och den tekniska länken mot våra leverantörer och certifieringsorgan. Som teknisk chef på Gustavsberg Rörsystem kommer du att arbeta genom vårt verksamhetssystem med kontinuerligt förbättringsarbete och med stort kundfokus, för att bibehålla och utveckla vår position som marknadsledande leverantör av gjutna rörsystem. Inom MA-system och även vidareutveckla övriga produktområden.

I verksamhetssystemet ingår följande:
ISO 9001
ISO14000
3:e parts certifieringar

Gustavsberg Rörsystem har levererat produkter av högsta kvalitet inom VVS och VA sedan 1948. Våra produkter är synonyma med hög kvalitet, lång livslängd och vi har ett stort miljöfokus som sträcker sig över produkternas hela livscykel.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är att inspirera, vägleda och koordinera organisationen med fokus på kvalitet och teknisk utveckling. Vårt mål är att eliminera reklamationer till kund och minimera interna kvalitetsavvikelser genom att arbeta förebyggande med utbildning och ständig förbättring.

Vidare kommer du att planera och driva det strategiska och praktiska kvalitetsarbetet från daglig styrning till måluppföljning.
Vi går nu in i en fas med ökat fokus på affärsutveckling där vi ser dig ta en huvudroll vad gäller den tekniska aspekten av såväl produkt- som tjänsteutveckling. För att kunna lyckas med detta bör du ha en teknisk bakgrund inom VVS eller VA för att snabbt kunna sätta dig in i tekniska frågeställningar och för att kunna identifiera förbättringsområden. Samtidigt ser vi också att du har ett stort kundfokus för att kunna se den kommersiella nyttan i utvecklingsprojekten.
Du ingår i kvalitetsgrupp, utvecklingsgrupp samt ledningsgrupp och är direkt underställd VD.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är civil-/högskoleingenjör eller har annan erfarenhet som bedöms likvärdig. Du har minst fem års arbetslivserfarenhet från liknande arbete, är det inom bygg & anläggning eller VA/VVS-branschen väger det extra tungt. Du har erfarenhet av revisionsarbete inom ISO-certifiering ISO9001 och ISO14000. Det är meriterande om du har kunskaper inom affärssystem som Monitor och du har goda kunskaper i dokument-hantering och Office 365.

Personliga egenskaper

Du är en naturlig och prestigelös ledare och vill utveckla människor vilket gör att din ledarkompetens är påtaglig och du har en förmåga fungera som bollplank och coach för chefer och produktion. För att axla denna roll tror vi att du kan motivera medarbetare, skapa engagemang och delaktighet. Du är strukturerad och har förmågan att hela tiden se förbättringspotential. Du är säker i din roll och gillar ordning och reda.

Som person är du självgående, drivande, målmedveten, uthållig och handlingskraftig. Du är tydlig i ditt sätt att kommunicera. Du kommer att ha många kontakter, internt såväl som externt, och kommunicerar enkelt med alla i en organisation. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi på Gustavsberg Rörsystem anser att vårt största kapital är medarbetarna. Det är genom medarbetarnas samarbetsförmåga som våra historiska värden har byggts och det är också så bolagets framtida värden kommer att byggas. Hos oss får du arbeta i ett marknadsledande stabilt företag med hållbara kvalitetsprodukter. Vi är medvetna om ansvaret för miljön vi lever i och hjälper till att förbättra den genom att ta medvetna val när det kommer till våra produkter och i vår vardag. Vår organisation präglas av hög kunskapsnivå, flexibilitet, familjär stämning och ett stort driv för förbättringar.

Att vi håller hög kvalitet både på produkterna och i vårt arbete gör oss väldigt stolta över vår arbetsplats.

För oss är en frisk arbetsplats med hög trivsel viktigt. Vi prioriterar friskvård, personalaktiviteter och personlig utveckling för allas trevnad. Vill du bli en viktig spelare i vårt engagerade lag?

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Gustavsberg Rörsystem AB med FSK. Ansök gärna så snart som möjligt på www.finnvedensaljkraft.se då intervjuer kan komma att påbörjas före sista ansökningsdag.

Ansvarig rekryterare Kajsa Ohlsson 072-717 72 47
Mer info
Kontaktperson Kajsa Ohlsson
Telefon 0340-20 15 73
Område Halmstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 nov 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lösningar som gör skillnad - Från vattenverk till reningsverk.

GUSTAVSBERG RÖRSYSTEM® har skapat och utvecklat avloppssystemet MA-SYSTEM® och tryckrörssystemet VRS-SYSTEM sedan år 1947. Produktprogrammet innefattar även brunnar, spygatter, lätta betäckningar och handpumpar.

Kombinationen av välutvecklade system och bolagets kompetensorganisation tillsammans med snabba och säkra leveranser innebär att vi kan guida kunden till lösningar som gör skillnad. Huvudkontoret finns i Halmstad med produktion och centrallager med ca 20 anställda och med en omsättning på 180 miljoner kronor. Säljkontor finns i Stockholm och ett dotterbolag i Norge.

Läs mer på www.gustavsberg-ror.se