Gustavsberg Rörsystem AB - INNESÄLJARE

Gustavsberg Rörsystem AB - INNESÄLJARE

Är du ditt bästa jag i direkt kontakt med kund där snabba beslut och actions är vardagsmat?

Brinner du för kontakten med människor?

Hos oss blir du en viktig del av ett framgångsrikt bolag med marknadsledande produkter.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi på Gustavsberg Rörsystem anser att vårt största kapital är medarbetarna. Det är genom medarbetarnas samarbetsförmåga som våra historiska värden har byggts och det är också så bolagets framtida värden kommer att byggas. Hos oss får du arbeta i ett marknadsledande stabilt företag med hållbara kvalitetsprodukter. Vi är medvetna om ansvaret för miljön vi lever i och hjälper till att förbättra den genom att ta medvetna val när det kommer till våra produkter och i vår vardag. Vår organisation präglas av hög kunskapsnivå, flexibilitet, familjär stämning och ett stort driv för förbättringar.

Att vi håller hög kvalitet både på produkterna och i vårt arbete gör oss väldigt stolta över vår arbetsplats.

För oss är en en frisk arbetsplats med hög trivsel viktigt. Vi prioriterar friskvård, personalaktiviteter och personlig utveckling för allas trevnad. Vill du bli en spelare i vårt engagerade lag?

Vi söker INNESÄLJARE till vårt huvudkontor i Halmstad.

Som innesäljare kommer du att ta emot kundorder och planera utleveranser av dessa i samråd med lagerpersonalen. Vi håller idag en otroligt hög leveranssäkerhet som vi är stolta över och det är en ledstjärna och del i vår höga kvalitet, denna tjänsts utförande är en viktig kugge i kundnöjdheten och kundens upplevelse av oss som leverantör inom VRS-system och MA-system. Du jobbar i team med våra utesäljare och samverkar med övriga funktioner i företaget.

Vem är du?

Vi tror att du har en personlighet som är utåtriktad, kommunikativ och framåt med förmåga och vilja att skapa och utveckla kundrelationer. Trivs du med högt tempo, är lösningsorienterad och vill göra skillnad i vardagen? Då är du rätt person för oss! Att hitta lösningar tillsammans med våra kunder och dina blivande kollegor är nyckeln till framgång för dig. Sälj är något som ligger dig varmt om hjärtat, att vinna hem en affär och komma till avslut är viktigt för dig. Vår förväntan är att du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift. Med fördel har du gärna byggteknisk erfarenhet. Du har kunskap i Office-programmen och erfarenhet av Monitor ERP är meriterande.

Det vi framförallt söker efter är en kollega som vill bidra och jobba i en positiv arbetsmiljö där vi alla delar med oss av vår kunskap och värdesätter att arbeta i team. Intresse för digital teknik är positivt då vi följer med digitaliserings-utvecklingen och arbetar med ständig förbättring.

Tjänsten startar efter överenskommelse och är en heltidsanställning.
Arbetstider mån -fre, 8.00-16.30

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Gustavsbergs Rörsystem AB med Finnveden Säljkraft. För mer information om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Kajsa Ohlsson 072-717 72 47.

Ansök via www.finnvedensaljkraft.se

Löpande urval sker. Sista ansökningsdag är söndag 17 November.
Mer info
Kontaktperson Kajsa Ohlsson
Telefon 0340-20 15 73
Område Halmstad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 nov 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lösningar som gör skillnad - Från vattenverk till reningsverk.

GUSTAVSBERG RÖRSYSTEM® har skapat och utvecklat avloppssystemet MA-SYSTEM® och tryckrörssystemet VRS-SYSTEM sedan år 1947. Produktprogrammet innefattar även brunnar, spygatter, lätta betäckningar och handpumpar.

Kombinationen av välutvecklade system och bolagets kompetensorganisation tillsammans med snabba och säkra leveranser innebär att vi kan guida kunden till lösningar som gör skillnad. Huvudkontoret finns i Halmstad med produktion och centrallager med ca 19 anställda och med en omsättning på 170 miljoner kronor. Säljkontor finns i Stockholm och ett dotterbolag i Norge.

Läs mer på www.gustavsberg-ror.se