Projektledare Uppgraderingar befintliga maskiner - Life Science

Projektledare Uppgraderingar befintliga maskiner - Life Science

Du som ser hållbarhet och kvalitet i att uppgradera redan installerade maskiner. Du som ser möjligheter i att optimera och bygga om maskiner. Vi söker dig som Projektledare inom Life Science.
I nära samarbete med kvalificerade specialister har du det övergripande ansvaret att offerera och leverera sålda projekt med höga kvalitetskrav.

Om vår kund

Tillsammans kan vi göra skillnad!
På Getinge är vi engagerade i att hjälpa våra kunder att rädda liv och säkerställa utmärkt vård. Vi erbjuder innovationer för operationsrum, intensivvårdsenheter, steriliseringsavdelningar för biovetenskapliga företag och institutioner.
En karriär hos Getinge kommer att ge karriärmöjligheter som både inspirerar och utmanar.
Läs mer på www.getinge.com/se
Här kan du göra skillnad varje dag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som projektledare uppgraderingar kommer du att ha det övergripande ansvaret för att offerera och leverera tilldelade projekt avseende kvalitet, budget och tidplan. Du är involverad i alla aspekter av projekten, från beslut att offerera till slutlig överlämning av projektet till kund. Som projektledare är du kontaktperson gentemot våra säljbolag och kunder. Detta i syfte att etablera effektiv kommunikation och således minimera riskerna i projekten.
Du väntas ta en aktiv roll i projektavdelningen som utöver 16 projektledare också består av administratörer, kalkylerare och servicespecialister. Inom avdelningen strävar vi efter att ha högt i tak där varje individ ses och tillåts växa efter sina förutsättningar. Vi uppmuntrar våra projektledare att ta de beslut som projekten kräver och vid utmaningar samt avvikelse driva dessa till en lösning. Avdelningen består av en härlig skara människor med olika ålder, kompetens och erfarenhet. Det bitvis krävande jobbet kombineras med tillfällen där vi kan ha kul tillsammans för att stärka gemenskapen inom avdelningen. Tillsammans är vi starka!

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Att med tilldelade resurser, identifiera tekniska lösningar på kunders förfrågningar och offerera dessa.
 • Leda och följa upp tilldelade uppgraderingsprojekt och bevaka budget, kvalitet och tidplan.
 • Motivera och entusiasmera projektmedlemmar
 • Problemlösning på olika nivåer
 • Intern och extern kommunikation
 • Ta fram och granska projektdokumentation
 • Identifiera projektrisker och minimera dess konsekvenser
 • Planera och genomföra div kundbesök
 • Vid behov, delta i olika säljevenemang
 • Bidra i vår dagliga strävan att utvecklas och bygga kultur för ständiga förbättringar
Rollen som projektledare för uppgraderingar är placerad i vår fabrik i Getinge strax norr om Halmstad och kan kräva en begränsad del resor. Som projektledare rapporterar du till Chef Projektavdelning.

Din profil

För att trivas i rollen bör du ha förmågan att jobba med flera saker parallellt och gilla att den ena dagen aldrig är den andra lik. Du har erfarenhet från projektledning och/eller offerering och antagligen akademisk utbildning inom det tekniska området. Erfarenheten får gärna vara från tillverkande industri samt arbete i en miljö med höga kvalitetskrav. Då vi agerar i en internationell miljö är det viktigt att vara bekväm med engelska i tal och skrift, engelska är även vårt koncernspråk. Du är affärsorienterad med energi och passion för att hjälpa våra kunder. Du är som person strukturerad och hjälper oss att ständigt förbättras via ditt sätt att vara energisk, prestigelös, nyfiken, samarbetsvillig och lösningsorienterad.
Som ensam individ är det omöjligt att kunna allt men som avdelning kan vi komplettera varandra. I detta syfte är följande erfarenheter och kompetenser starkt meriterande:
 • GMP and GAMP 5
 • Försäljning/offerering
 • validering
 • ytterligare språk i tal och skrift
 • erfarenhet från Life Science eller Medicinteknisk utrustning
Bakgrundskontroller kan komma att utföras.

Varmt välkommen med din ansökan på effektiv.se. Intervjuer kommer hållas löpande så vänta inte med din ansökan då tjänsterna kan tillsättas innan ansökningsdatum passerats. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Madeleine Neidert 0736-84 05 25.

Sökord

projekt management, GMP, GAMP, Life Science, validering, projektledning, projektledare, uppgradering, rebuild
Mer info
Kontaktperson Madeleine Neidert
Telefon 073 684 05 25
Område Halmstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 8 juni 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.