Vill du vara delaktig och arbeta för Sveriges främsta gryttillverkare? Är du en duktig och erfaren svetsare som har handlag för plåtbearbetning? Söker du ett jobb eller nya utmaningar? Då har vi jobb för dig!

Profil
Vi söker dig som har svetsutbildning och arbetslivserfarenhet av att arbeta som svetsare inom TIG. Under dagtid kommer du tillsammans med ett mindre team producera kokgrytor. Svetsning är en del av jobbet men det förekommer även plåtbearbetning och kräver därför att du har kunskaper och eller erfarenhet av liknande jobb.

Du är noggrann, pålitlig och flexibel person som känner stor ansvarskänsla för ditt arbete. Vi förutsätter att du har social kometens, är kommunikativ och kvalitetsmedveten.
Du jobbar bra i grupp men även självständigt. Din positiva attityd samt hög arbetsmoral ser vi som en självklarhet.

I rekryteringen till denna tjänst är förutsättningen att du genomför ett mindre svetsprov i samband med intervjun.
Eftersom vi på Getinge Storkök vill verka för en jämnare könsfördelning så ser vi mer än gärna att tjejer söker!

Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sök därför tjänsten redan idag!
Har du frågor eller funderingar angående tjänsten eller rekryteringsprocessen, vänligen hör av dig till ansvarig rekryterare Visar Morina, 0352991295 eller visar@gsab.nu
Mer info
Kontaktperson Visar Morina
Telefon 0352991295
Email Mejla Visar Morina
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.gsab.nu
Sista ansökningsdag 28 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Getinge Storkök AB har djupa rötter i de svenska storköken. År 1967 startade företaget som en renodlad servicefirma med inriktning på storköksutrustning samt medicinskteknisk utrustning inom vården.
Företaget har under årens lopp byggt upp en stor kunskap om storköksutrustningen och användandet av densamma. År 1997 utvecklade vi en egen produkt. Idag är Getinges storkök ledande inom grytkärlstillverkningen i
Sverige.