Om jobbet

Som elmontör arbetar du med att montera el- och mekaniska komponenter utifrån ritningsunderlag och arbetsinstruktioner. Du behöver kunna läsa ett el-schema och montera efter det. Montering är en viktig del i kedjan till slutprodukt och arbetet utförs därför med högsta kvalitet. Du rapporterar till produktionschef. Arbetet är förlagt på dagtid, måndag-fredag

Om dig

Du som är ansvarstagande, noggrann och engagerad i arbetet och tycker om att arbeta med händerna kommer att trivas i denna roll. Vi söker dig som har erfarenhet av el-montering. Vi ser att du har en teknisk utbildning, lämpligen el- och energiprogrammet eller yrkesutbildning inom relevant område. Du är händig och praktiskt lagd med hög servicekänsla. Du är van att arbeta självständigt, samtidigt som du är en lagspelare.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.gsab.nu
Sista ansökningsdag 30 juli 2022 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om företaget

Getinge Storkök AB har djupa rötter i de svenska storköken. År 1967 startade företaget som en renodlad servicefirma med inriktning på storköksutrustning samt medicinskteknisk utrustning inom vården. Företaget har under årens lopp byggt upp en stor kunskap om storköksutrustningen och användandet av densamma.
År 1997 utvecklade vi en egen produkt. Idag är Getinges storkök ledande inom grytkärlstillverkningen i Sverige.