Elmontör till Getinge Storkök

Elmontör till Getinge Storkök

Getinge Storkök AB har djupa rötter i de svenska storköken. År 1967 startade företaget som en renodlad servicefirma med inriktning på storköksutrustning samt medicinskteknisk utrustning inom vården. Företaget har under årens lopp byggt upp en stor kunskap om storköksutrustningen och användandet av densamma. Därför var steget inte särskilt långt till att utveckla en egen produkt, som såg dagens ljus 1997. Getingegrytan har blivit mycket väl emottagen på marknaden, och på relativt kort tid tagit en stor marknadsandel. Getinge Storköks filosofi är att i nära samarbete med kunder och återförsäljare ständigt utveckla och förbättra sina produkter och därigenom leva upp till devisen: Kvalitet och ergonomi utan kompromisser!

Nu ska teamet utökas och vi söker en elmontör till produktionen!

Om tjänsten
Som elmontör arbetar du med att montera el- och mekaniska komponenter utifrån ritningsunderlag och arbetsinstruktioner. Du behöver kunna läsa ett el-schema och montera efter det. Montering är en viktig del i kedjan till slutprodukt och arbetet utförs därför med högsta kvalitet. En viktig del i arbetet är att kvalitetssäkra och kontrollera arbetet du och dina kollegor utfört innan produkten lämnas vidare. Du rapporterar till produktionschef. Arbetet är förlagt på dagtid, måndag-fredag.
Getinge Storkök är en platt organisation med korta beslutsvägar och en familjär känsla. Tjänsten som elmontör är en direktrekrytering och du blir anställd av Getinge Storkök.

Om dig
Du som är ansvarstagande, noggrann och engagerad i arbetet och tycker om att arbeta med händerna kommer att trivas i denna roll. Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av elmontering eller som elektriker. Vi ser att du har en teknisk utbildning, lämpligen el- och energiprogrammet eller yrkesutbildning inom relevant område. Du är händig och praktiskt lagd med hög servicekänsla. Du är van att arbeta självständigt, samtidigt som du är en lagspelare. Du behärskar svenska i tal och skrift, samt har körkort och tillgång till bil.

För att vara aktuell för tjänsten:
  • Erfarenhet som elmontör/elektriker
  • Utbildning inom relevant område
  • Kan läsa elschema
  • Att du är noggrann, ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga
  • Svenska i tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen och ansökan
Tjänsten är på heltid, med anställning direkt på Getinge Storkök. Tjänsten som inleds med en gedigen introduktion, har start enligt överenskommelse. Ansökan sker genom att du registrerar dig här nedan. Rekryteringsarbetet kommer att påbörjas 11 januari 2021
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 24 jan 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.