Är du Götene Kyltransporters nya chaufför?

Är du Götene Kyltransporters nya chaufför?

Götene Kyltransporter fortsätter växa och behöver fler medarbetare till vårt åkeri i Halmstad som är i ständig utveckling inom transporter, fordon och miljöarbete. Värdesätter och brinner du för både frihet och ansvar? Hos oss jobbar du med stor frihet och på en arbetsplats med härlig sammanhållning. Låter det som något för dig?

Om tjänsten
Som lastbilschaufför hos oss kör du tempererade transporter med antingen bil och släp, trailer eller långtrailer. Körningarna finns över hela södra och mellersta Sverige från Borlänge och söderut. Du kommer att arbeta under efter schema som omfattar både dags- och nattskift, vilket innebär att dina körningar sker under olika tider.

Om dig
Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet som chaufför och att du trivs i rollen. Som person tror vi att du är flexibel, lyhörd och en riktig lagspelare som tycker om att ta ett stort ansvar och som alltid strävar efter att leverera i tid samt med god kvalité. För att vara aktuell för tjänsten krävs att du har CE-behörighet, YKB, truckkort med minst A2 och B2 samt digitalt färdskrivarkort. Det är även viktigt att du kan kommunicera väl på svenska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av tempererade transporter.

Låter det intressant?
Ansök enkelt genom att fyll i dina uppgifter via knappen "Ansök nu". Passa gärna på att presentera dig själv lite kort så vi får veta mer om dig. Rekrytering sker löpande.

Känner du någon som skulle passa för tjänsten? Dela gärna annonsen vidare.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://gotenekyl.se
Sista ansökningsdag 7 dec 2022 (4 dagar kvar)