Montör för elkraft till attraktivt bolag

Montör för elkraft till attraktivt bolag

Vill du arbeta som montör inom elkraft på ett branschledande företag? Ta möjligheten och sök rollen redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är inom entreprenader för fördelningsstationer och kabel. Du kommer att arbeta med anläggningar inom spänningsintervallet 0,4-400kV. I tjänsten ingår byte av ställverk, kontrollutrustning och kabelarbete i ovanstående anläggningar. Arbetsområdet är i första hand Halland men arbete kan även förekomma på annan ort vilket kan innebära resor i tjänsten.

Din profil

Skallkrav:
  • Lägst gymnasieutbildning mot el, elkraft eller automation
  • Likvärdig arbetslivserfarenhet
  • Körkort B
Som person har du förmågan att kommunicera rakt och tydligt och du har en väl utvecklad social förmåga då kontaktytorna är många. Vidare är noggrannhet och god struktur viktigt för att lyckas i befattningen, likaså är säkerhet, effektivitet och kvalitet viktiga ledord.

Villkor

Start: Snarast eller enligt ÖK
Omfattning: Heltid
Placering: Halmstad med omnejd
Lön: Enligt överenskommelse

Kontaktperson(er)
Jesper Eriksson
076 - 036 12 32
jesper.e@framtiden.com

Publiceringsdatum
2020-02-25
Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 juni 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en koncern med lång tradition och gedigen erfarenhet! De vill hela tiden utvecklas och bli ännu bättre. För att nå dit behövs kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade vilket företaget är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Vår kund erbjuder:
  • Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget
  • Inspirerande och professionella kolleger inom ditt arbetsområde
  • Attraktiva medarbetarförmåner
  • Stimulerande arbetsmiljö
Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.