Erfaren kalkylator/konstruktör inom VVS

Erfaren kalkylator/konstruktör inom VVS

Vill du arbeta som junior kalkylator/konstruktör? Vill du vara del av ett växande företag som satsar på sina anställda? Då har vi jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som kalkylator/konstruktör hos vår kund kommer du att arbeta med:
  • Förprojektering och kalkylering vid inkomna förfrågningar
  • Projektering vid erhållna entreprenader
  • Agera länk mellan företaget och dess externa VVS-konstruktörer
  • Kalkylera för att sedan prissätta arbeten
Du ger också våra projektledare teknisk support i produktions skedet. I denna roll bör du kunna läsa av ritningar eftersom det kommer bli en del av din vardag. Du kommer troligtvis ingå i flera mindre projekt samtidigt, vilket innebär att du ska kunna hålla flera bollar i luften.

Du kommer att tillhöra deras teknikavdelning där dem i dagsläget består av två personer. Du kommer arbeta tätt med din avdelning där du kommer få hjälp att komma in i de olika momenten och arbetsuppgifterna.

Din profil

För att passa in i tjänsten som kalkylator/konstruktör hos vår kund ser vi att du har en teknisk YH- eller högskoleutbildning, alternativt arbetslivserfarenhet inom relevant bransch, exempelvis VVS eller bygg.

Som person ser vi att du är driven, fokuserad och har en hög social kompetens, detta då arbetet oftast innebär att arbeta i projektform, samt både interna och externa möten med kund. Detta kräver också att du ska kunna ta eget ansvar och vilja ta dig an arbete. Du letar ständigt efter ny information och nya utmaningar. Du är inte rädd för att ta egna initiativ och samarbetar bra med andra.

Det är även vanligt förekommande att ha flera projekt samtidigt, det är då viktigt att du är flexibel, men samtidigt strukturerad i ditt arbete. Viktigt är att du har en vilja att utvecklas och vilja ta dig framåt i din karriär. Genom att visa framfötterna och ta egna initiativ kommer du ha stora utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Krav för tjänsten:
  • Relevant YH-utbildning (exempelvis inom VVS, bygg eller energi)
  • Svenska & engelska i tal och skrift
  • Körkort
Meriterande för tjänsten:
  • Tidigare erfarenhet som VVS-montör
  • Högskoleutbildning inom VVS
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Ort: Halmstad
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi rekommenderar därför att du skickar in din ansökan redan idag. Välkommen till Framtiden!
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 juli (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett familjeägt företag som har jobbat med VVS i över 100 år och utför Värme, Ventilation, Sanitet samt Service & Energiutredningar till privata-, kommersiella- och offentliga kunder. Idag har dem lite över 100st anställda på företaget.

Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.