Junior projektledare till attraktivt bolag!

Junior projektledare till attraktivt bolag!

Är du en naturlig ledare och har en bakgrund inom el? Ta denna möjlighet att komma in som junior projektledare i ett välrenommerat bolag som är villig att satsa på dig!

Dina arbetsuppgifter

i din roll som projektledare har du ett övergripande ansvar för uppdragens tekniska och ekonomiska genomförande, där du är delaktig från projektplanering till leverans i de installationsprojekt som företaget åtar sig. Exempel på förkommande arbetsuppgifter:
 • Kundkontakt - utveckla och bevara kundrelationer
 • Utifrån rådande avtal ansvara för projektens tekniska och ekonomiska utförande
 • Leda och engagera medarbetarna i din grupp
 • Regelbunden uppföljning av serviceuppdragens framdrift och ekonomiska utveckling
Din profil

Skallkrav:
 • Lägst relevant gymnasial utbildning: elteknik, driftteknik eller likvärdigt.
 • Svenska och engelska i tal och skrift
 • Körkort B
Meriterande
 • Dokumenterad erfarenhet av ledarskap
 • Relevant arbetslivserfarenhet
 • Tidigare erfarenhet konstruktion/ritprogram
 • Ekonomisk bakgrund
 • Erfarenhet teknisk försäljning
Stor vikt kommer läggas vid din personliga lämplighet för rollen. Vi tror att du är en naturlig ledare som drivs av att föra projekt framåt, samt engagera din personal till goda resultat. Du har skinn på näsan och har lätt för att hantera olika personligheter i grupp. Vidare förutsätts att du är ordningsam då många viktiga administrativa ansvar tillfaller dig som projektledare. Välkommen med din ansökan!

Villkor

Start: Snarast
Omfattning: Heltid
Placering: Halmstad
Lön: Enligt överenskommelse

Kontaktperson(er)
Jesper Eriksson
076 - 036 12 32
jesper.e@framtiden.com

Tjänstgöringsort
Halmstad
Publiceringsdatum
2020-10-02
Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Kontaktperson Jesper Eriksson
Telefon 0760-36 12 32
Område Halmstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Företagets huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Hos vår kund satsas mycket på utvecklingen hos dig som medarbetare, och det är därav kanske inte så förvånande att företaget under flertal tillfällen blivit utnämnd till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Mer information ges vid ett eventuellt intervjutillfälle

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.