Junior projektör till konsultföretag

Junior projektör till konsultföretag

Vill du börja din karriär på ett av Sveriges ledande konsultföretag? Har du en utbildning inom elkraft? Då har du goda förutsättningar för att trivas i rollen som junior elprojektör hos vår kund. Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Som junior elprojektör är du med och bygger framtidens samhälle genom att projektera eldistributionsnät. Fokus för rollen är anslutningar och projektering, men i framtiden kommer du även att arbeta med beredning. Det innebär att du planerar, nätberäknar och CAD-projekterar lokalnät. Du kan komma att arbeta både på plats ute hos kund samt in-house på kontoret i centrala Malmö.

Din profil

Skallkrav:
  • Utbildning inom elkraft/energi, minst YH-nivå
  • Intresse för att rita och konstruera med CAD
  • körkort
Meriterande:
- Relevant arbetslivserfarenhet

Vår kund tycker att det är viktigt att du trivs på jobbet och kommer därför att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du är en flexibel och nyfiken teamspelare som har ett gediget intresse för teknik. Ditt engagemang och driv är stort, och du tar ansvar för att leverera projekt tillsammans med dina kollegor. Du ser på din kompetensutveckling som ett långsiktigt projekt och vill ständigt lära dig mer. För att trivas i rollen som junior elprojektör tycker du om kundkontakt och har förmåga att leverera inom ett projekts ramar.

Villkor

Arbetstid: 8-17 med möjlighet till flex
Ort: Halmstad
Omfattning:Tillsvidare
Start: Omgående

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Klara Larsson
Telefon 0722094192
Område Halmstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 nov (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. De har många spännande projekt inom flera områden, och du får här en unik chans att starta din karriär som ingenjör. För att säkerställa såväl personlig som professionell utveckling har vår beställare en tydlig karriärplan för dig som junior elprojektör. I utbyte mot engagemang och tålamod får du alla förutsättningar och verktyg för att bygga vidare på din kompetens - bara du sätter gränserna för hur långt du kan nå! Du kommer att utgå från kontoret i Halmstad.

Mer information om företaget ges vid intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.