Junior ingenjör med fokus på automation eller el till Halmstad!

Junior ingenjör med fokus på automation eller el till Halmstad!

Är du i början på din karriär och vill arbeta på ett företag där utvecklingsmöjligheterna är många? Har du en utbildning inom automation eller el? Då är du rätt person för oss!

Dina arbetsuppgifter

Om du har en utbildningsbakgrund inom automation kommer du att fokusera på programmering och uppgradering av industriella styrsystem/PLC, med huvudsaklig inriktning mot ABB och Siemens. Även andra fabrikat kan bli aktuella och HMI och Scada-programmering kommer att vara en naturlig del av tjänsten.

Som elkonstruktör får du möjligheten att arbeta med spännande projekt där du får följa projektens livscykel, hela vägen från idé till driftsatt anläggning. Projekten sker främst inhouse i deras egna projektverksamhet men även på plats ute hos kund.Du kommer framförallt att arbeta med elkonstruktion inom industrin och dina uppdrag kan variera, allt från mindre konstruktionsarbete som konstruktion av apparatskåp eller uppgraderingar i befintliga system till stora nybyggnationer och uppförande av nya system. Du kommer även arbeta med idrifttagning, systembeskrivningar och/eller projektledning beroende på intresse och erfarenhet.

Förutom inspirerande och ansvarsfulla arbetsuppgifter tillkommer en bonusfamilj med härliga medarbetare såsom programmerare, projektledare och elkonstruktörer i olika åldrar och med olika bakgrund.

Din profil

För att lyckas i don roll som konuslt är det viktigt att du är driven, kommunikativ samt prestigelös. Självklart delar du gärna med dig av dina färska kunskaper från skolbänken samtidigt som du även är intresserad av ta till dig ny kunskap från dina erfarna kollegor.

Skallkrav:
  • Utbildning inom elkonstruktion eller automation
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort B
Meriterande:
  • Bakgrund som elektriker innan påbyggnadsutbildning inom el eller automation
  • Erfarenhet som elkonstruktör eller inom automation
Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Halmstad
Arbetstider: Kontorstider
Omfattning: Heltid, 100 %

Urval sker löpande! Ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sophie Carlborg
Telefon 0761861235
Område Halmstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett välkänt bolag som är ett av Sveriges ledande teknikkonsultbolag. Inom produktutveckling är de specialister på att utveckla sina kunders idéer till färdiga produkter. Företaget är internationellt och har cirka 17000 anställda.

Vår kund erbjuder dig bra förmåner och en flexibel och omväxlande arbetsplats där du är med och påverkar din vardag och utveckling. Mer information om vår kund ges vid intervjutillfället.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas tav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.