Junior Controller till Halmstad!

Junior Controller till Halmstad!

Är du en junior ekonom som nu vill ta steget in i arbetslivet eller kanske steget vidare i karriären? Vi söker ärlighet, öppenhet och ansvarstagande till positionen som Controller.

Dina arbetsuppgifter

Som Controller till vår kund kommer du stationerad i Halmstad så småningom ha ett övergripande ansvar över ekonomidelen i detta mindre, nyrenoverade kontor i hjärtat av Halmstad. Även om kontoret är av mindre storlek är koncernen du ingår i betydligt större.

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta följande:
 • Bokslut
 • Avstämningar
 • Fakturering
 • Leverantörsfakturor
 • Administrera fördelning och kontering
 • Skapa prognoser och sätta budget
 • Moms och dekleration
 • Viss löneadministration
Under din första tid kommer du att tillhandahållas en introduktion samt en erfaren handledare. När du är fullfjädrad finns det även möjlighet till effektiviseringsarbeten och digitaliseringsarbeten kring kontorets ekonomiprocesser.

Din profil

Vi söker nu dig som med öppenhet, självständighet och flexibilitet kan fortsätta driva detta spännande företag framåt.

Skallkrav:
 • Utbildning eller erfarenhet från ekonomi
 • Grundläggande förståelse av bokslut, balansräkning och budgetering
 • Svenska och engelska i tal och skrift
 • Datavana
Meriterande:
 • Masterutbildning
 • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
Villkor

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Halmstad
Arbetstider: 8-17 med flex
Omfattning: 100%

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Ekonomi, Controller, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 feb 2020 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kunds vision är att vara den ledande förebilden i Sverige inom fönster och dörrar med tillbehör. Företaget erbjuder miljöanpassade fönster och dörrar med tillhörande tjänster och tillbehör till fönsterbytare runt om i Sverige. Med fokus på kunders och slutanvändares behov, utvecklar och levererar dem innovativa produkter och tjänster med attraktiv design som ökar människors välbefinnande genom sänkta levnadsomkostnader, mindre miljöpåverkan samt ökad säkerhet och komfort.

Ledorden är kvalitet, hållbarhet, miljö, energibesparing och återvinning. Detta är de delarna som företaget alltid har i centrum och är vad som resulterat i att företaget haft nöjda kunder i över 100 år.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.